Steen & Strøm

Gavekort hos Steen & Strøm

Er det vanskelig å finne frem til den ideelle gaven? Med gavekort på Steen og Strøm lar du mottaker kjøpe akkurat det den ønsker seg.

Eksklusivt senter med attraktive merkevarer

Steen og Strøm er et eksklusivt varemagasin som ligger midt i Oslo sentrum. Her finner du et bredt utvalg attraktive butikker med varer fra både skandinaviske og internasjonale merker og designere. I underetasjen er en rekke serveringssteder samlet til en Food Court, hvor man kan ta en matbit under shoppingen eller invitere med en venn på middag. Gavekortet kan brukes på hele senteret, med enkelte unntak.

Steen og Strøm gir deg en shoppingopplevelse utenom det vanlige. La deg inspirere av innbydende lokaler og butikker av høy kvalitet. Senterets dyktige ansatte vil gjøre det de kan for at besøket skal leve opp til forventningene.

Hvem setter ikke pris på en eksklusiv handleopplevelse i flotte omgivelser? Skjem bort noen du er glad i med et gavekort på Steen og Strøm. Gi det i gave til mamma på morsdagen eller til konfirmanten på den store dagen. På Steen og Strøm vil alle finne noe de liker.
Med et gavekort på Steen og Strøm gir du bort en mulighet til å kjøpe noe helt spesielt. Dette er kortet for de små og store anledningene.

Steen & Strøm Drift AS / Steen & Strøm Department Store
Organisasjonsnummer: 963747365
Nedre Slottsgate 8
0157 Oslo
E-post: info@steenogstromoslo.no

Har du fått et gavekort fra Steen & Strøm?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato