The Well

Gavekort på The Well

Overrask en du er glad i med en spaopplevelse på merkedagen. Et gavekort på The Well er perfekt for mamma, kjæresten eller en god venn.

Et gavekort på egentid og velvære

The Well er Nordens største spa- og velværeanlegg, og ligger på Kolbotn i Akershus, rett sør for Oslo. Anlegget byr på fantastiske velværeopplevelser, med unike spakonsepter og en rekke ulike bassenger, bad og saunaer. Her kan man ta en pause fra hverdagens stress og mas, og koble av med god mat og avslappende behandlinger.

På The Well kan man velge å ta enkeltbehandlinger eller kjøpe en velværepakke. I tillegg tilbyr de yoga- og meditasjonstimer de fleste ukedager, og har også en rekke andre faste aktiviteter.

Et gavekort på The Well er den ideelle gaven til en du synes fortjener litt luksus i hverdagen.
Gi det til kjæresten på Valentines Day, bursdag eller årsdagen deres, og unn dere en romantisk dag med avkobling, god mat og tid sammen. Eller hvorfor ikke skjemme bort mamma litt ekstra på morsdagen. Gi henne muligheten til å få en dag der hun setter seg selv i fokus, kanskje med litt etterlengtet venninnetid.

I en stressende hverdag kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på seg selv. Gi en du er glad i den perfekte anledning til å sette av tid til egenpleie.

Har du fått et gavekort fra The Well?

Last ned iGive Gavekort til din mobil.

  • Du har alltid gavekortet med deg, lagret på et sikkert sted og med oppdatert saldo
  • Du kan videresende gavekortet om du kjenner noen som vil ha mer glede av det
  • Du vil få en påminnelse om du har penger igjen på gavekortet når det nærmer seg utløpsdato