The Well

Overrask en du er glad i med en spaopplevelse på merkedagen. Et gavekort på The Well er perfekt for mamma, kjæresten eller en god venn.

Når du trenger en pause fra hverdagen

The Well er Nordens største spa- og velværeanlegg, og ligger på Kolbotn i Akershus, rett sør for Oslo. Anlegget byr på fantastiske velværeopplevelser, med unike spakonsepter og en rekke ulike bassenger, bad og saunaer. Her kan man ta en pause fra hverdagens stress og mas, og koble av med god mat og avslappende behandlinger.

På The Well kan man velge å ta enkeltbehandlinger eller kjøpe en velværepakke. I tillegg tilbyr de yoga- og meditasjonstimer de fleste ukedager, og har også en rekke andre faste aktiviteter.

Gavekortet som gir velvære..

Skjem bort en som fortjener det

Et gavekort på The Well er den ideelle gaven til en du synes fortjener litt luksus i hverdagen.
Gi det til kjæresten på Valentines Day, bursdag eller årsdagen deres, og unn dere en romantisk dag med avkobling, god mat og tid sammen. Eller hvorfor ikke skjemme bort mamma litt ekstra på morsdagen. Gi henne muligheten til å få en dag der hun setter seg selv i fokus, kanskje med litt etterlengtet venninnetid.

I en stressende hverdag kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på seg selv. Gi en du er glad i den perfekte anledning til å sette av tid til egenpleie.

iGive gavekort har du alltid tilgjengelig

Med gavekort fra iGive er det ingen grunn til å bekymre seg for at gavekortet skal glemmes bort eller mistes. Det kan enkelt legges inn i den smarte mobilappen “iGive Gavekort”. Dermed kan du sjekke saldo og utløpsdato på kortet mens du er på farten, og du har det alltid tilgjengelig når du ønsker å ta det i bruk.

iGive Support

21525204

support@igive.no