Torgkvartalet Kjøpesenter

Har du en tante, en kamerat eller en kollega det er litt ekstra vanskelig å kjøpe gave til? Vi har et utmerket gavetips til alle som oppholder seg mye i nærheten av Stjørdal. Gi et gavekort på Torgkvartalet Kjøpesenter til bursdag eller jul. Gavekortet er gaven for alle anledninger og mottakere.

Flott senter i sentrum av Stjørdal

Torgkvartalet ligger midt i Stjørdal sentrum, og omfatter flere byparker, kino, kulturhus, andre tjenester. På Torgkvartalet Kjøpesenter finner du ca. 60 butikker og restauranter, samt et bredt helsetilbud. Dette er et stabilt og flott kjøpesenter, der alle finner noe de vil ha.

Butikkmiksen består av alle de store kjedene en forventer å finne på et kjøpesenter, men også flere spesialbutikker. Senteret har et godt utvalg serveringssteder med noe for enhver smak, enten du har en lunsjavtale eller trenger en kaffepause under shoppingrunden.

Gavekortet midt i Stjørdal!

Gaven for enhver anledning

Et gavekort på Torgkvartalet Kjøpesenter er en gave det alltid er gøy å få. Da får man den perfekte anledning til å kjøpe noe man har lyst på, men ellers ikke ville prioritert.

Et gavekort på Torgkvartalet Kjøpesenter passer like godt til pappa på farsdagen, som i julegave til en god venninne. Gjør gaven mer personlig med et hyggelig kort, og kanskje en oppfordring om en hyggelig dag med shopping og venninnetid.

iGive gir deg full kontroll på gavekortene

Det er morsommere å gi gavekort når du vet at det vil bli brukt, men dessverre blir mange gavekort glemt bort eller mistet. Med iGive er det lettere å holde oversikt over gavekortene. Kortet kan mottaker aktivere i den smarte gavekort-appen. Dermed har man alltid kortet i lommen, og vil varsles når utløpsdato nærmer seg og det er på tide med en shoppingrunde.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker
Floriss Blomstertorget
Kitchen
Kremmerhuset
Nille AS
Princess
Tilbords
b.young
Bik Bok
Boys of Europe
Cubus
Dressmann
Dryss
Eurosko
Floyd
Freequent
H&M
Jack & Jones
Kansas AS
Lindex

Shoeday
Skoringen AS
Tøff og liten
Vero Moda
Zavanna AS
Mega Stjørdal
Sunkost
Big Bite
Conditoriet/ Holm Bakeri
Dromedar
Jordbærpikene
N’ice Isbar
Sabrura
Torgcafeen
Cutters AS
Karstens Frisørteam
Nikita Hair
Stjørdal Bilvask AS
Ark Bokhandel
Bjørklund Stjørdal AS
Boots Apotek Torgkvartalet

Clas Ohlson
Intersport
Glitter AS
Jens Hoff AS
Kicks Stjørdal
Nava Sport
Ringo
Stormberg
Gullfunn
Synsam Schiefloe
Telenorbutikken
Telia Stjørdal
Bjerve Gull
Berit Byberg’s Behandling
Fotklinikken Guri Følke
Normal