Torgkvartalet

Gavekort på Torgkvartalet Kjøpesenter

Gi et gavekort på Torgkvartalet Kjøpesenter til bursdag eller jul. Gavekortet er gaven for alle anledninger og mottakere.

Gavekortet midt i Stjørdal

Har du en tante, en kamerat eller en kollega det er litt ekstra vanskelig å kjøpe gave til? Vi har et utmerket gavetips til alle som oppholder seg mye i nærheten av Stjørdal.

Et gavekort på Torgkvartalet Kjøpesenter er en gave det alltid er gøy å få. Da får man den perfekte anledning til å kjøpe noe man har lyst på, men ellers ikke ville prioritert.

Et gavekort på Torgkvartalet Kjøpesenter passer like godt til pappa på farsdagen, som i julegave til en god venninne. Gjør gaven mer personlig med et hyggelig kort, og kanskje en oppfordring om en hyggelig dag med shopping og venninnetid.

Torgkvartalet ligger midt i Stjørdal sentrum, og omfatter flere byparker, kino, kulturhus, andre tjenester. På Torgkvartalet Kjøpesenter finner du ca. 60 butikker og restauranter, samt et bredt helsetilbud. Dette er et stabilt og flott kjøpesenter, der alle finner noe de vil ha.

Butikkmiksen består av alle de store kjedene en forventer å finne på et kjøpesenter, men også flere spesialbutikker. Senteret har et godt utvalg serveringssteder med noe for enhver smak, enten du har en lunsjavtale eller trenger en kaffepause under shoppingrunden.

Har du fått et gavekort fra Torgkvartalet?

Last ned iGive Gavekort til din mobil.

  • Du har alltid gavekortet med deg, lagret på et sikkert sted og med oppdatert saldo
  • Du kan videresende gavekortet om du kjenner noen som vil ha mer glede av det
  • Du vil få en påminnelse om du har penger igjen på gavekortet når det nærmer seg utløpsdato