Traktøren

Lurer du på hva du skal gi i bursdags- eller julegave? Et gavekort er den perfekte gaven til en du er glad i og til den som har alt. Gi et gavekort på Traktøren til den matinteresserte hobbykokken, så garanterer du at han finner noe han ønsker seg!

Norges største utvalg innen kjøkkenutstyr

Traktøren har Norges største utvalg innen kjøkkenutstyr. Butikkjeden fører varer i høy kvalitet, med fokus på design og funksjonalitet som passer alle norske hjem. Her vil du finne produkter i alle prisklasser som passer til alle kokker, både profesjonelle og ivrige hobbykokker.

Gavekortet for den kulinariske..

En perfekt gave til hobbykokken

Et gavekort på Traktøren er en ypperlig bursdagsgave til den matglade i familien eller vennegjengen. Takket være Traktørens store og brede utvalg, vil alle kunne finne noe her, uansett smak og behov.

Et gavekort hos Traktøren er også den perfekte gaven til brudeparet som skal fylle både kjøkkenskap og hjem med flotte kvalitetsprodukter.

Enkelt og morsomt med iGive Gavekort

Når du kjøper et gavekort hos iGive slipper du å bekymre deg for at gavekortet skal bli borte eller glemt. Med iGive Gavekort-appen kan mottakeren enkelt aktivere kortet på sin mobiltelefon. På den måten vil gavekortet alltid være tilgjengelig. Det er også mulig å motta et varsel når det nærmer seg utløpsdato slik at kortet ikke blir liggende ubrukt i lommeboken alt for lenge. Dessuten kan du, via Mine gavekort-funksjonen, når som helst sjekke din gjenstående saldo.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

Traktøren Alta
Traktøren Amfi Moa Øst, Ålesund
Traktøren Bekkestua
Traktøren Bjørkelangen
Traktøren Bogstadveien, Oslo
Traktøren Byhaven, Bergen
Traktøren CC Vest, Oslo
Traktøren Drammen
Traktøren Elnesvågen
Traktøren Fornebu
Traktøren Fredrikstad

Traktøren Geilo
Traktøren Gran
Traktøren Harstad
Traktøren Lambertseter, Oslo
Traktøren Leknes
Traktøren Revetal
Traktøren Sandnes
Traktøren Sandvika
Traktøren Ski
Traktøren Sogndal

Traktøren Stavanger
Traktøren Storo, Oslo
Traktøren Sørumsand
Traktøren Tiller
Traktøren Trondheim
Traktøren Valldal
Traktøren Vinstra
Traktøren Ål