Kiv-kortet

Klør du deg i hode for å finne den perfekte gaven til noen du er glad i? Kiv-kortet er svaret. Med kiv-kortet støtter du både lokal handel i Vennesla og gir mottakeren mulighet til å kjøpe det han/hun selv ønsker seg.

Handel i Vennesla

I Vennesla finner du unike nisjebutikker og kafeer som tilbyr et bredt utvalg av sko, klær, interiør, mat, blomster, turtøy, brudekjoler og mye mer. Med Vennesla sitt unike utvalg blir det ekstra spennende for mottaker å finne seg en gave.

Kjøp i Vennesla

Kjøp i Vennesla er handelsstandsforeningen i Vennesla. Våre viktigste oppgaver er å skape vekst, skape aktiviteter, øke trivselen, lage gode planer sammen med våre medlemmer og være en medspiller for medlemmene når det er ønskelig.

Gave for alle anledninger

Kiv-kortet kan gis ved alle anledninger. Gavekortet passer som gave til bryllup, Valentines, mors- og farsdag, julegaver, konfirmasjon mm. Med Kiv-kortet kan mottaker handle i alle butikker som er medlem av Kjøp i Vennesla, se full oversikt her: Kiv.no. IGive gjør det også enklere å kjøpe gavekort. Med iGive Gavekort-appen kan mottaker enkelt aktivere kortet på sin mobiltelefon, noe som gjør at gavekortet alltid vil være tilgjengelig. Det er også enkelt å sjekke gjenstående saldo og du vil motta varsel når det nærmer seg utløpsdato.

Du kan være sikker på at et gavekort på Kjøp i Vennesla aldri slår feil!

iGive Support

21525204

support@igive.no