KIV-kortet

Gavekort til kjøp i Vennesla

Med KIV-kortet støtter du både lokal handel i Vennesla og gir mottakeren mulighet til å kjøpe det han/hun selv ønsker seg.

Handel i Vennesla

I Vennesla finner du unike nisjebutikker og kafeer som tilbyr et bredt utvalg av sko, klær, interiør, mat, blomster, turtøy, brudekjoler og mye mer. Med Vennesla sitt unike utvalg blir det ekstra spennende for mottaker å finne seg en gave.

Kjøp i Vennesla er handelsstandsforeningen i Vennesla. Våre viktigste oppgaver er å skape vekst, skape aktiviteter, øke trivselen, lage gode planer sammen med våre medlemmer og være en medspiller for medlemmene når det er ønskelig.

KIV-kortet kan gis ved alle anledninger. Gavekortet passer som gave til bryllup, Valentines, mors- og farsdag, julegaver, konfirmasjon mm. Med Kiv-kortet kan mottaker handle i alle butikker som er medlem av Kjøp i Vennesla, se full oversikt her: Kiv.no. IGive gjør det også enklere å kjøpe gavekort. Med iGive Gavekort-appen kan mottaker enkelt aktivere kortet på sin mobiltelefon, noe som gjør at gavekortet alltid vil være tilgjengelig. Det er også enkelt å sjekke gjenstående saldo og du vil motta varsel når det nærmer seg utløpsdato.
Du kan være sikker
på at et gavekort på Kjøp i Vennesla aldri slår feil!

Har du fått et gavekort fra Handelstandsforeningen kjøp i vennesla?

Last ned iGive Gavekort til din mobil.

  • Du har alltid gavekortet med deg, lagret på et sikkert sted og med oppdatert saldo
  • Du kan videresende gavekortet om du kjenner noen som vil ha mer glede av det
  • Du vil få en påminnelse om du har penger igjen på gavekortet når det nærmer seg utløpsdato