Voldakortet

Gavekort til hele Volda

Vanskelig å finne den perfekte gaven? Med Voldakortet kan mottakeren selv kjøpe akkurat det en ønsker seg. Enkelt å få – enkelt å gi!

Lokalt gavekort med kjente merkevarer

Voldakortet er et lokalt gavekort du kan bruke i hele Volda – både i sentrum og Furene. Voldakortet kan brukes i et bredt utvalg av kjente butikker, fra Sport 1 og Cubus til Jernia og Interoptik og flere. I tillegg kan du bruke kortet på skisenter, treningssenter, kino, konserter og serveringssteder. Voldakortet passer for de fleste sine interesser og de fleste merkedager, og er like fint å gi til en nyinnflyttet student som til en sporty mamma som ønsker seg nytt treningstøy.

Et gavekort er alltid hyggelig å få i gave! Er du på jakt etter en julegave til onkel eller en bursdagsgave til mamma? Med variert utvalg vil alle finne noe en liker med Voldakortet.

Man trenger ikke å reise langt for å finne den perfekte gaven! Hva med å gi Voldakortet til pappa i farsdagsgave og planlegge en tur til Naustet Grill eller Hi Sushi, og så et par hyggelige timer på Volda Filmteater? Et gavekort som kan brukes i hele Volda gjør det enkelt for mottakaren!

Husk Voldakortet til jul, bryllup, morsdag, farsdag, konfirmasjon og bursdag. Kanskje har du en medarbeider på jobb som fortjener en påskjønnelse?

Volda Næringsforum
Org.nr 997669665
Holmen 7
6100 Volda
Tlf: 953 00 397

Har du fått et digitalt gavekort fra Volda Næringsforum?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato