Askimtorget

Gavekortet i hjertet av Askim sentrum

Er du ute etter den perfekte gave for alle mottakere og anledninger. Kjøp gavekort på Askimtorget. Kortet kan brukes i alle senterets butikker.

Askimregionens største kjøpesenter

Askimtorget er regionens største kjøpesenter og ligger sentralt i Askim. Senteret ligger lett tilgjengelig med bil, buss og tog, og i umiddelbar nærhet til en rekke attraksjoner, slik som Østfoldbadet og Askim Kulturhus.

På Askimtorget finner du 54 butikker og spisesteder. Dette omfatter en god blanding av kjedebutikker, spesialforretninger, serveringssteder og andre tjenester. Senteret holder også jevnlige arrangementer med ekstra gode tilbud. På Askimtorget finnes med andre ord noe for alle og enhver.

På Askimtorget finner alle noe de liker. Derfor vil også de fleste sette pris på et gavekort på senteret. Et gavekort er det perfekte bidrag dersom bursdagsbarnet har dyrere ønsker, og en lur løsning når du skal kjøpe julegave til en tante som selv vet best hva hun liker.
Med et gavekort gir en du er glad i den perfekte anledning til å kjøpe seg noe fint. Gi et gavekort på Askimtorget, og gjør selv den vanskeligste jubilant fornøyd.