Askimtorget

Er du ute etter den perfekte gave for alle mottakere og anledninger. Kjøp gavekort på Askimtorget. Kortet kan brukes i alle senterets butikker.

Stort senter midt i Askim

Askimtorget er regionens største kjøpesenter og ligger sentralt i Askim. Senteret ligger lett tilgjengelig med bil, buss og tog, og i umiddelbar nærhet til en rekke attraksjoner, slik som Østfoldbadet og Askim Kulturhus.

På Askimtorget finner du 54 butikker og spisesteder. Dette omfatter en god blanding av kjedebutikker, spesialforretninger, serveringssteder og andre tjenester. Senteret holder også jevnlige arrangementer med ekstra gode tilbud. På Askimtorget finnes med andre ord noe for alle og enhver.

DET FINNES ALLTID EN ANLEDNING

Gaven for alle

På Askimtorget finner alle noe de liker. Derfor vil også de fleste sette pris på et gavekort på senteret. Et gavekort er det perfekte bidrag dersom bursdagsbarnet har dyrere ønsker, og  en lur løsning når du skal kjøpe julegave til en tante som selv vet best hva hun liker.

Med et gavekort gir en du er glad i den perfekte anledning til å kjøpe seg noe fint. Gi et gavekort på Askimtorget, og gjør selv den vanskeligste jubilant fornøyd.

Gavekortet som verken glemmes eller mistes

Gavekortet fra iGive er et du verken glemmer eller mister. Med appen “iGive Gavekort” kjøper og aktiverer du enkelt gavekortet, og det er lett å holde oversikt over egne kort. Du slipper å ha kontroll på utløpsdatoer og gjenværende beløp på kortet. Denne informasjonen sjekkes enkelt i mobilappen, og gavekortet ligger alltid lett tilgjengelig i lommen.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

Alt i Tele

Apotek 1

BabyCare

BagOrama

Bedre Liv

Big Bite

BIK BOK

Boys of Europe

Caesars Palace

Cafe C

Charlie´s Diner

Clas Ohlson

Coffeelicious

Cubus

Days like this

Det glade hjørnet

DNA Askim

Dressmann

 

Eurosko

Extra

Fiks & Fil

Fiona

Floyd

GK lys

Glitter

Gullfunn

H&M

iReperatøren

KappAhl

Kid

Kitch’n

Kjøkken & Bar

Klokkemaker’n

Kringla konditori

Libris Svarstad

Life

Match

 

 

Match

MeMo Twins

Mester Grønn

Mix

Nikita

Nille

Peppes Pizza

Princess

Ringo

Sanze

Schönheitssalon

Shoeday

Skin Tonic

Specsavers

Undertøimagasinet

Unik

Vita

Zootorget