Bjørkelangenkortet

Bjørkelangekortet er gaven som passer til alle! Små og store vil ha glede av gaven som kan brukes i over 50 butikker og servicesteder på Bjørkelangen. Bjørkelangenkortet er perfekt for spleisegaver, til brudepar, konfirmant eller kollega! Arbeidsgiver kan på en enkel måte kjøpe gave til ansatte, enten det er til en eller alle.

Beløpet på kortet bestemmer du selv, og beløpet må selvfølgelig ikke brukes i ett enkelt kjøp, det kan brukes i flere omganger, også i forskjellige butikker.

Gavekort til Bjørkelangen

Gavekort

Ønsker du å kjøpe Bjørkelangenkort og få det ladet i butikken, gjør du det hos Wilh. Moseby eftf AS og Norli Bjørkelangen i Amfi Bjørkelangen, hos Intersport i Gågata eller hos YX/7-eleven.

På de samme stedene kan du også hente tomme gavekort med omslag for å fylle på selv.

Få iGive Gavekort på mobilen

Aldri mer glemte gavekort med appen “iGive Gavekort”! Vår smarte mobilapp gir deg full oversikt over utestående saldo på dine gavekort og varsler deg når et gavekort er i ferd med å utløpe. Du trenger ikke lenger bekymre deg over bortglemte eller forsvunnede gavekort – du har full kontroll fra din mobil. iGive gjør gavekort enkelt!

Velkommen!

Landsbyen vår Bjørkelangen er et trivelig handelssted, med godt utvalg av butikker og servicesteder. På Bjørkelangen er det også godt med parkeringsplasser, flott lekeplass og fine grøntområder.

iGive Support

21525204

support@igive.no