Gavekort på CC Gjøvik og CC Hamar
Er du ute etter gave, og ikke vet hva du skal gi bort? I så fall anbefaler vi våre gavekort. De kan brukes både på CC Gjøvik og CC Hamar. Vi har det største butikkutvalget på Innlandet, og garanterer at mottakeren vil finne noe av interesse på et eller begge våre sentre.

Moderne shoppingopplevelser
CC Gjøvik og CC Hamar er de største sentrene på Innlandet, med nærmere 90 butikker og serveringssteder på hvert senter. Du finner en kombinasjon av de mest kjente kjedene, og de lokale gründerbutikkene. Begge sentre har en hovedvekt på tekstil og mote, men du finner også et godt utvalg innen alle andre bransjer, som hus og hjem, helse og skjønnhet, mat og drikke, og spesialbutikker som sport og fritid.

Gi bort et iGive Gavekort
Med appen “iGive Gavekort” har du alltid dine gavekort med deg! Via appen kan du enkelt kjøpe gavekort til deg selv eller til noen du er glad i.  Appen har over 40 butikker og kjøpesentre, og iGive sender gavekort rett hjem i posten. “iGive Gavekort” gir deg også muligheten til å enkelt sjekke gjenstående saldo på ditt gavekort. iGive gjør gavekort enkelt!

Oversikt butikker for CC Hamar: https://cc.no/hamar/butikker

Oversikt butikker for CC Gjøvik: https://cc.no/gjovik/butikker

Gavekortene kan også benyttes på enkelte butikker på CC Mart´n.

 

iGive Support

21525204

support@igive.no