City Nord

Et gavekort for alle anledninger

Er du usikker på hva du skal gi i gave? Gi et gavekort på City Nord, så kan du garantere at de får noe de setter pris på.

Stort utvalg sentralt i Bodø

Er du usikker på hva du skal gi til en venninne som liker friluftsliv? En i familien som er interessert i hjem og interiør? Eller en kollega som elsker mote og trender? Gi et gavekort på City Nord, så kan du garantere at de får noe de setter pris på!

City Nord ligger på Stormyra, fem minutter fra Bodø sentrum. Senteret har et stort utvalg butikker, og tilbyr det meste til både barn og voksne. Med over hundre butikker kan du få tak i alt fra barneklær og leker, elektronikk, interiør og det du trenger til hjemmet. Gavekortet kan også benyttes i senterets kaféer og restauranter. Her finner du et stort utvalg av bakevarer, kaffe, baguetter og fast food.
Takket være City Nord sitt store og varierte utvalg passer et gavekort her til både barn og voksne i alle aldre. En perfekt gave til bursdag og jul!

Et gavekort på City Nord er den perfekte gaven til en venn som har alt. Gavekortet kan også være en passende presang til konfirmanten. Eller kanskje på mors- og farsdag? Sett av en kveld til en helaften på City Nord, og pass på å legge inn en pause med noe godt å spise og drikke på et av senterets serveringssteder.

Har du fått et gavekort fra City Nord?

Last ned iGive Gavekort til din mobil.

  • Du har alltid gavekortet med deg, lagret på et sikkert sted og med oppdatert saldo
  • Du kan videresende gavekortet om du kjenner noen som vil ha mer glede av det
  • Du vil få en påminnelse om du har penger igjen på gavekortet når det nærmer seg utløpsdato