City Nord

Et gavekort for alle anledninger

Er du usikker på hva du skal gi i gave? Gi et gavekort på City Nord, så kan du garantere at de får noe de setter pris på.

Stort utvalg sentralt i Bodø

Har du en venn som liker friluftsliv? Et familiemedlem som er interessert i interiør? Eller en kollega som elsker mote og trender? Et gavekort på City Nord gir mottakeren mange muligheter.

City Nord ligger på Stormyra, fem minutter fra Bodø sentrum og er Nordlands største kjøpesenter. Senteret har et stort utvalg butikker, og tilbyr det meste til både barn og voksne. Med over hundre butikker kan du få tak i alt fra barneklær og leker, elektronikk, interiør og det du måtte trenge til hjemmet. Gavekortet kan også benyttes i senterets kaféer og restauranter. Her finner du et stort utvalg av bakevarer, middag, kaffe, baguetter og fast food.

Takket være City Nord sitt store og varierte utvalg passer et gavekort her til både barn og voksne i alle aldre. En perfekt gave til både bursdag og jul, til konfirmanten eller kanskje til mors- og farsdag?

Skal du besøke senteret bør du sette av tid til en helaften på City Nord – og pass på å legge inn en pause med noe godt å spise og drikke på et av senterets mange serveringssteder.

Har du fått et digitalt gavekort fra City Nord?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato