Dokkakortet

Gavekort til Landsbylaug

Leter du etter en gave til den som har alt? Gi bort det lokale Dokkakortet! Ved å gi bort et gavekort i Landsbyen Dokka, gir du også bort en flott handelsopplevelse.

Ekte Landsbyliv

Dokkakortet kan brukes på ca. 30 butikker, kafeer, spisesteder og velværesalonger. Våre dyktige medarbeidere er kjent for sin utmerkede service, og de står klare for å hjelpe deg med det du skulle trenge. Hvorfor reise lenger – Landsbyen Dokka har det du trenger! Det er handelsstandsforeningen Landsbylauget, som er ansvarlig for gavekortløsningen.

Landsbyen Dokka ble i august 2009 Norges første offisielle Landsby! Her kan du komme bort fra storbyens stress og mas. Vi er viden kjent for de unike lokale nisjebutikkene og våre Landsbymarkeder. Og hos oss er det gratis parkering.

Det lokale gavekortet til Landsbyen Dokka passer alle, og det er en hyggelig gave å få. Med et bredt utvalg av butikker passer Dokkakortet like godt som gave til bryllup og konfirmasjon som til bursdag og jul. Hva med å gi bort et gavekort på fotterapi til en generøs mormor eller et gavekort på «sporten» til en sporty venninne? Eller kanskje din bedrift ønsker å gi et til sine ansatte til jul? Dokkakortet gjør det enkelt for deg og enkelt for mottakeren av gavekortet!

Se oversikt over hvor du kan bruke Dokkakortet på Landsbyen Dokka sine nettsider.

Har du fått et digitalt gavekort fra Dokka Landsbylauget?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato