Dokkakortet

Leter du etter en gave til den som har alt? Gi bort det lokale Dokkakortet! Ved å gi bort et gavekort i Landsbyen Dokka, gir du også bort en flott handelsopplevelse. Dokkakortet kan brukes på ca. 30 butikker, kafeer, spisesteder og velværesalonger. Våre dyktige medarbeidere er kjent for sin utmerkede service, og de står klare for å hjelpe deg med det du skulle trenge. Hvorfor reise lenger – Landsbyen Dokka har det du trenger! Det er handelsstandsforeningen Landsbylauget, som er ansvarlig for gavekortløsningen.

Ekte Landsbyliv

Landsbyen Dokka ble i august 2009 Norges første offisielle Landsby! Her kan du komme bort fra storbyens stress og mas. Vi er viden kjent for de unike lokale nisjebutikkene og våre Landsbymarkeder. Og hos oss er det gratis parkering.

Gavekort til Dokka Landsbylaug

En gave som passer alle

Det lokale gavekortet til Landsbyen Dokka passer alle, og det er en hyggelig gave å få. Med et bredt utvalg av butikker passer Dokkakortet like godt som gave til bryllup og konfirmasjon som til bursdag og jul. Hva med å gi bort et gavekort på fotterapi til en generøs mormor eller et gavekort på «sporten» til en sporty venninne? Eller kanskje din bedrift ønsker å gi et til sine ansatte til jul? Dokkakortet gjør det enkelt for deg og enkelt for mottakeren av gavekortet! 

Aldri mer glemte gavekort med iGive på din mobil

Med appen iGive gavekort har du alltid full oversikt over dine gavekort. Appen gjør det enkelt for deg å kjøpe og aktivere gavekort. Appen gir deg også oversikt over utløpsdato og saldo via Mine gavekort-funksjonen. Med vår smarte mobilapp trenger du aldri mer å bekymre deg over glemte eller forsvunnede gavekort! Gavekort er enkelt iGive Gavekort!

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

Brillehuset
Byggmakker Skattum
Dokka Bilco
Elkjøp
Europris
Fagmøbler
Floriss
Gausdal Landhandleri

Norli Dokka og Kozmos Dokka
Hagen og Sandaker Trafikkskole
Hagen Rørservice
Haraldsen Auto
Kathrines Fotterapiklinkk
Kjelstad Bakeri Dokka
Kildal Madslien
Labben

Marie Madslien
Maxbo
Mekk Dokka
Mekonomen
Peking Garden
Sport 1
Stenerud AS
Sønderby Sko
Viviens Hud og Fotklinikk