Gavekort på Eiker Senter

Hos iGive får du kjøpt gavekort på Eiker Senter. Dette er en gave som alltid kommer til nytte og som vil glede enhver mottaker. Kjøp gavekort her.

Gavekort på Eiker Senter

Å kjøpe en gave kan være en krevende oppgave. Du vil naturligvis gi bort noe som kommer til nytte, men det er ikke alltid like lett å vite hva mottakeren trenger eller ønsker seg. Da er det perfekt med et gavekort. Hos iGive får du kjøpt gavekort på Eiker Senter.

God blanding av kjeder og lokale forretninger

Eiker Senter ligger i Hokksund i Øvre Eiker. Senteret er lett tilgjengelig og godt synlig langs E134. Her finner du en god kombinasjon av kjente kjeder og lokale forretninger som Hokksund Garn og Hobby, Hageland Hokksund og Lady og Landstrykeren barneklær.

I tillegg til et variert butikkutvalg finner du også konditori og velværesalong på Eiker Senter. Gavekortet kan dermed bli til alt fra en flott jakke til en trivelig lunsj eller litt avkobling i hverdagen. Hyggelig blir det uansett!

Gaven alle finner glede i

Gavekort ifra Eiker Senter!

Gavekortet på Eiker Senter vil glede alle som oppholder seg mye i Eikerområdet. I hverdagen er det lett å nedprioritere å skjemme bort seg selv, og med et gavekort gir du bort den perfekte anledning til å gjøre nettopp det. Skal du kjøpe gave til en som fortjener å unne seg noe fint, kan du være sikker på at et gavekort vil falle i smak.

Enkel og oversiktlig gavekortløsning

Med iGive er det enkelt og oversiktlig å gi og motta gavekort. Med den smarte gavekort-appen registreres og lagres gavekortet, slik at gavekortet er med så lenge du har mobilen på deg. I appen kan du også sjekke saldo og du kan få varsel når utløpsdato nærmer seg. Dette gjør iGive gavekort til en gave som blir brukt, og som gleder enhver mottaker.

Kjøp gavekort på Eiker Senter her.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Apotek 1
ARK
Eiker hårstudio
Eiker Sport (Sport 1)
EuroPris
EuroSpar
Hageland
Haraldsen farve og interiør

Hokksund garn og hobby
KappAhl
Lady og Landstrykeren
Lampeland bakeri og konditori
Match
Mille Manelle
MIX
Nille

Perfekt mote
Ringo
Skomote
Sko og nøkkelspesialisten
Sunkost
Trendy vesker
Havanna
Zoomarkedet
Øye for Øye