Eiker Senter

Gavekort fra Eiker Senter

Hos iGive får du kjøpt gavekort på Eiker Senter. Dette er en gave som alltid kommer til nytte og som vil glede enhver mottaker. Kjøp gavekort her.

God blanding av kjeder og lokale forretninger

Å kjøpe en gave kan være en krevende oppgave. Du vil naturligvis gi bort noe som kommer til nytte, men det er ikke alltid like lett å vite hva mottakeren trenger eller ønsker seg. Da er det perfekt med et gavekort. Hos iGive får du kjøpt gavekort på Eiker Senter.

Eiker Senter ligger i Hokksund i Øvre Eiker. Senteret er lett tilgjengelig og godt synlig langs E134. Her finner du en god kombinasjon av kjente kjeder og lokale forretninger som Hokksund Garn og Hobby, Hageland Hokksund og Lady og Landstrykeren barneklær.
I tillegg til et variert butikkutvalg finner du også konditori og velværesalong på Eiker Senter. Gavekortet kan dermed bli til alt fra en flott jakke til en trivelig lunsj eller litt avkobling i hverdagen. Hyggelig blir det uansett!

Gavekortet på Eiker Senter vil glede alle som oppholder seg mye i Eikerområdet. I hverdagen er det lett å nedprioritere å skjemme bort seg selv, og med et gavekort gir du bort den perfekte anledning til å gjøre nettopp det. Skal du kjøpe gave til en som fortjener å unne seg noe fint, kan du være sikker på at et gavekort vil falle i smak.

Har du fått et digitalt gavekort fra Eiker Senter?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato