Fredrikstad Sentrum

Et lokalt gavekort til Fredrikstad gjør det enkelt å finne den perfekte gave! Gavekortet til Fredrikstad sentrum kan brukes på opplevelser, restauranter, kafeer og butikker. Hvorfor ikke gi bort et gavekort til Fredrikstad sentrum neste gang du trenger en gave?

Gavekort til hjertet av Fredrikstad

Et gavekort til Fredrikstad sentrum kan brukes på over 45 butikker og tjenester. Du kan kose deg på kafeer og restauranter, ta en tur til frisøren og handle i butikker.

Gavekortet kan brukes hos de store kjedene, samt hos lokale butikker du kun finner her i byen. Det er Fredrikstad Næringsforening som står bak gavekortet.

Gavekort til Fredrikstad sentrum

Et gavekort for alle 

Vanskelig å finne den perfekte gaven? Du trenger ikke reise langt for å finne en gave som garantert vil falle i smak! Et gavekort til Fredrikstad sentrum passer like godt til en motebevisst mamma, som en matglad pappa på farsdagen eller som julegave til en sporty bestemor. Gavekortet kan brukes til kafebesøk, shopping og hyggelige lokale opplevelser. Det er ikke alltid like lett å finne en gave til den som har alt, men med et gavekort til Fredrikstad sentrum kan mottakeren selv velge seg den perfekte gaven!

Få iGive Gavekort på mobilen

Aldri mer glemte gavekort med appen “iGive Gavekort”! Vår smarte mobilapp gir deg full oversikt over utestående saldo på dine gavekort og varsler deg når et gavekort er i ferd med å utløpe. Du trenger ikke lenger bekymre deg over bortglemte eller forsvunnede gavekort – du har full kontroll fra din mobil. iGive gjør gavekort enkelt!

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

Adam & Eva
Bakfickan Slippen AS
Bang og Olufsen
Beatrice
Brilleland
Boomerang
B-Young
Ce-ci
Change Fredrikstad
Deluxe Spa Clinic AS
Dis Design
Divan Restaurant
Domino Interiør
Dressmann
Eplehuset Fredrikstad AS

Espresso House Fredrikstad
Ferner Jacobsen AS
Fredrikstad Specsavers AS
Fredrikstad kino
Freequent
Gamlebyen Hotell AS
Høyer
Joker Agentgaten Fredrikstad
Ilebys Blomster
Juvel Gullsmedforretning AS
Knossos AS
Liers Husflid
Lille Spesial
Lindex
Lykke

Mezzo&grill fredrikstad
Nina AS
Neon Fashion Accessories
Normal
Norli
Paa Brygga
Rafinett
Restaurant KØL AS
Restaurant Slippen
Scandic City
St. Raw
Stua
Thai Market
Traktøren
Villa Paradiso Fredrikstad
Wok and Bowl Market