Frich’s gavekort

Gled noen du er glad i med et gavekort fra Frichs´s kjeden. Frichs´s gavekortet er gaven for alle anledninger og mottakere.

Frich’s-kjeden

Frichs´s består av 10 unike steder som alle har et lokalt preg, samt et opplevelsesselskap. Flere av dem er tradisjonsrike stoppesteder for bilkjørende.
Alle ligger langs E6 og RV10.

Gi en minnerik opplevelse! Alt fra overnatting, mat og catering til moskussafari.

Frich´s kjeden har et stort utvalg for å kunne gi en minnerik opplevelse. I tillegg til våre spisesteder kan brukeren bruke gavekortet på minnerike opplevelser. Bo i verdens høyeste trehus, opplev moskusens rike eller bo på ærverdige Kongsvold Fjeldstue.
Med gavekortet kan mottaker velge mellom fantastiske opplevelser. Man kan også bruke gavekortet til catering, dåp, bryllup, minnesamvær og konfirmasjon.

Gavekort til alle

iGive gavekortet gjøre det lekende lett å kjøpe gavekort. Gavekortet kan kjøpes på utvalgte «ladested», eller i vår gavekort-app! Der velger du selv beløpet på gavekortet og det kan enkelt bestilles rett hjem i postkassen. Appen gir deg også total oversikt over saldo og utløpsdato på dine gavekort. Aldri mer glemte gavekort med iGive.

iGive Support

21525204

support@igive.no