Glasmagasinet

Leter du etter den perfekte gaven til den som har alt? Da kan et gavekort være en god idè. Gi bort en hyggelig shoppingopplevelse med et gavekort på Glasmagasinet.

Eksklusivt varemagasin

Glasmagasinet er et eksklusivt varemagasin med ledende merkevarebutikker, hovedsakelig innen mote, interiør og elektronikk. Senteret ligger godt plassert i Oslo sentrum med nærhet til det meste. Å handle på Glasmagasinet er en hyggelig opplevelse. I tillegg til delikate butikker finner du også serveringssteder, der du kan ta en pust i bakken under handlingen.

Glasmagasinet har det du trenger til de spesielle anledningene, men også til hverdagen.

DET FINNES ALLTID EN ANLEDNING

Gi et gavekort til brudeparet

Gi bort en god shoppingopplevelse! Et gavekort på Glasmagasinet egner seg spesielt godt til den som setter pris på kvalitet og design. På Glasmagasinet finnes det mye flott å kjøpe til brudeparet, men det kan være vanskelig å vite hva som vil passe inn i andres hjem. Da kan det være lurt å heller kjøpe et gavekort, og la paret få velge selv.

Et gavekort på Glasmagasinet er også den perfekte innflytningsgave.

Gavekortet du husker å bruke

iGive gir deg gavekortet som blir brukt opp. Med den oversiktlige appen kan gavekortet registreres, og du vil få et varsel når et gavekort nærmer seg utløpsdato. Saldo kan naturligvis også sjekkes, og med gavekortet liggende på mobilen mister du det ikke. Det ligger klart til bruk til du måtte trenge det.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

1. etasje

Illums Bolighus

Elkjøp

Espresso House

Bellas Hus

Kicks

Magnor Brandstore

Floriss

La Fiesta

VitusApotek

By Norwegians

Oslo Foto

2. etasje

Illums Bolighus

Elkjøp

 

3. etasje

Illums Bolighus

Glasmagasinets Spiseri

U. etasje

Illums Bolighus

Heimen Husfliden

Kriss