Grimstadkortet

Gi et gavekort fra Grimstad

Leter du etter en bursdagsgave, julegave eller kanskje en bryllupsgave? Med et Grimstadkort kan mottaker velge akkurat den gaven de selv ønsker seg!

Gled noen du er glad i med et Grimstadkort!

Grimstadkortet kan brukes på de aller fleste spisesteder, salonger og butikker i Grimstad sentrum og Oddensenteret. I tillegg tar flere butikker på Bergemoen og Fokussenteret i mot kortet. Mottakeren finner garantert noe nyttig å bruke kortet på!

Synes du det er vanskelig å finne den perfekte gaven? Grimstadkortet lar mottakeren velge akkurat det de ønsker seg, fra et bredt utvalg aktører over hele byen.

Gavekortet kan brukes til akkurat det mottaker selv har lyst til – enten det er et kafebesøk, shopping med vennene, frisørbesøk eller noe praktisk de trenger. Gavekortet har lang utløpsdato og kan brukes akkurat når mottaker selv ønsker det.

Grimstadkortet kan brukes på alt fra underholdning på Grimstad Kulturhus, rensing av klær, shopping, skjønnhet og velvære, til et deilig måltid på et av Grimstads gode spisesteder. Alle aktører på Oddensenteret tar også i mot Grimstadkortet.

Grimstad Min By AS
Org.nr 981 490 126
Storgaten 1 A
4876 Grimstad
Tlf: 901 42 605

Har du fått et gavekort fra Grimstad Min By?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato