Hagelandkjeden

Hageland er en landsdekkende fagkjede som består av 107 hagesentre. Hvert hagesenter har sin egen sjarm og ekspertise. Det som er felles for alle hagesentrene er gode kvalitetsvarer av planter, blomster, hagemøbler og andre hageprodukter. Du får gode råd og veiledning til stell av planter, slik at du lykkes med dine blomster og planter. Vi har et stort sortiment av alt som vokser og gror, og andre hagerelaterte produkter til gunstige priser. Velkommen til oss for en hyggelig handel!

Gled en hage-entusiast med et gavekort fra Hageland!

Hos oss kan du få elektroniske gavekort som kan benyttes i alle Hageland i hele Norge, uavhengig av hvor du har kjøpt kortet. Gavekort kan du kjøpe hos ditt nærmeste Hageland hagesenter eller bestille her. Kortet kan benyttes som et vanlig betalingsmiddel i butikkenes betalingsterminaler. Kortet er i samme format og utforming som et helt vanlig bankkort. Du bestemmer selv hvor stort pålydende du ønsker kortet skal ha, men minimumsbeløpet er kr 100.

Kortets gyldighet står på baksiden av kortet. Kortet kan ikke løses inn i kontanter og mistet kort refunderes dessverre ikke. Pass derfor godt på kortet ditt!

Gavekortet som passer til alle anledninger

Et gavekort på App – fra iGive

Gi et gavekort på app, så kan mottakeren selv aktivere kortet på sin mobiltelefon. Da slipper du å bekymre deg for at kortet skal bli borte eller for at det skal gå i glemmeboken og bli liggende til utløpsfristen har gått ut. Med iGive Gavekort-appen får gavekortets eier varsel på sin mobiltelefon når det nærmer seg utløpstiden! Med Mine gavekort-funksjonen kan man holde styr på alle sine gavekort og den gjenstående saldoen.

iGive Support

21525204

support@igive.no