Hageland

Gavekort fra Hageland

Et gavekort fra Hageland kan benyttes i alle våre hagesentre i hele Norge. Gavekortet kan benyttes som betalingsmiddel i butikkenes betalingsterminaler.

Gi et gavekort fra der hagekunnskapen gror

Hvert hagesenter har sin egen sjarm og ekspertise. Det som er felles for alle hagesentrene er gode kvalitetsvarer av planter, blomster, hagemøbler og andre hageprodukter. Du får gode råd og veiledning til stell av planter, slik at du lykkes med dine blomster og planter. Vi har et stort sortiment av alt som vokser og gror, og andre hagerelaterte produkter til gunstige priser. Velkommen til oss for en hyggelig handel!

Gavekort kan du kjøpe hos ditt nærmeste Hageland hagesenter eller bestille her. Kortet kan benyttes som et vanlig betalingsmiddel i butikkenes betalingsterminaler. Kortet er i samme format og utforming som et helt vanlig bankkort. Du bestemmer selv hvor stort pålydende du ønsker kortet skal ha, men minimumsbeløpet er kr 100.

Kortets gyldighet står på baksiden av kortet. Kortet kan ikke løses inn i kontanter og mistet kort refunderes dessverre ikke. Pass derfor godt på kortet ditt!

Har du fått et gavekort fra Hageland?

Last ned iGive Gavekort til din mobil.

  • Du har alltid gavekortet med deg, lagret på et sikkert sted og med oppdatert saldo
  • Du kan videresende gavekortet om du kjenner noen som vil ha mer glede av det
  • Du vil få en påminnelse om du har penger igjen på gavekortet når det nærmer seg utløpsdato