Harstadkortet

Gavekort til Harstad Sentrum

Hvorfor ikke gi bort Harstadkortet neste gang du trenger en gave? Da støtter du lokal handel samtidig som mottaker kan kjøpe det hun eller han har lyst på!

Harstad Sentrum har det!

Vanskelig å finne den perfekte gaven? Du trenger ikke reise langt for å finne en gave som garantert vil falle i smak! Harstadkortet passer like godt til en moteinteressert mamma, til en matglad pappa til farsdagen, til en kollega på jobben som fortjener en påskjønnelse, eller til ungdommen som ikke alltid vet hva de ønsker seg til jul.

Sentrum har det! Mange koselige butikker og topp shoppingmuligheter. Velvære - fra apotek, optikk, hår og hud – til spa og tattoo! Flotte caféer, restauranter og delikate matbutikker. Fire flotte hoteller, opplevelser og et variert næringsliv.

Alle setter pris på å få et gavekort. Dette gir mottakeren mulighet til å unne seg noe den ellers ikke ville ha kjøpt, eller til å planlegge seg en ekstra hyggelig og avslappende dag. La mottakeren selv få velge seg ut det den ønsker blant vårt mangfoldige tilbud i Harstad Sentrum.

Har du fått et digitalt gavekort fra Harstad Sentrum?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato