Hellsenteret
Det er ikke alltid lett å finne den ideelle gaven, men med gavekort fra Hellsenteret lar du mottaker kjøpe akkurat det den ønsker seg.

Lokalt kjøpesenter med attraktive merkevarer
Hellsenteret ligger sentralt til i idylliske Sandfærhus, i Stjørdal kommune. Senteret byr på nyoppussede lokaler, og fremstår som innbydende og rolig. Her finner du et bredt utvalg av kjente butikker, i tillegg til frisør, apotek, solstudio og treningsstudio – alt du trenger! På Hellsenteret kan du enkelt få gjort dine daglige innkjøp og ærender, og hyggelige ansatte står alltid klare for å hjelpe deg.

Trenger du en pause i handlingen kan du slappe av med en kopp kaffe og noe godt å bite i et av senterets to bakerier.

Gavekort på Hellsenteret

Enkelt med lokalt gavekort
Et gavekort på nærsenteret gjør det enkelt for mottakeren! Med et gavekort finner man alltid noe man liker. Gi bort et gavekort fra Hellsenteret til bestemor på morsdagen eller ta med en venninne på shopping og kafébesøk. Man trenger ikke reise langt for å finne en gave som garantert vil falle i smak.

Gavekort fra iGive på din mobil
iGive har Norges smarteste gavekort-app! I appen “iGive Gavekort” kan enkelt du kjøpe gavekort til over 40 butikker og kjøpesentre. Du kan også bli varslet når et av dine gavekort er i ferd med å utløpe. Da kan du enkelt få tatt det i bruk før det er for sent. Gavekort har aldri vært enklere!

iGive Support

21525204

support@igive.no