Gavekort

Sentergavekort kjøpes først og fremst direkte i butikken Husnes Gull & Ur, eller i gavekortautomaten som står i fellesarealet. Bedrifter som ønsker å betale via faktura MÅ sende bestillingsordre med fullstendige faktaopplysninger til senterleder Terje Børtveit på mail: terje@heianestorsenter.no –  Overrask en du er glad i med et gavekort som kan brukes på alle senterets butikker!

Hos Husnes Storsenter finner du alt du trenger

I Husnes Storsenters luftige og delikate lokaler kan man tilbringe dagen i rolige omgivelser. Senteret tilbyr et stort utvalg innen klær, mote og interiør, samt sport og helse. Det er også mulig å ta en pause fra shoppingen på et av våre spisesteder. Vi kan tilby alt fra et varmt måltid til en god kopp kaffe!Senteret har et stort utvalg butikker fordelt over hele 23.000 kvm. Senterområdet består av bygninger rundt Torgplassen og en park med store kunstverk av den anerkjente billedkunstneren Kjell Nupen.

En sann glede å gi det bort til noen..

Et gavekort er den perfekte gaven

Med et gavekort på Husnes Storsenter kan alle finne noe de ønsker seg. Med et bredt utvalg kan du være sikker på at alle vil finne noe som faller i smak. Hva med å gjøre gaven enda mer personlig med et hyggelig kort og en invitasjon til å bruke dagen sammen med shopping og et kafébesøk?

Med iGive har du alltid oversikt

Mange gavekort blir liggende i skuffen før de går ut på dato. Med iGive trenger du ikke bekymre deg, for nå kan du ha gavekortet på mobilen og alltid ha full kontroll! iGive Gavekort er alltid tilgjengelig og du har fullstendig oversikt over saldo og utløpsdato med iGive Gavekort-appen.

time driven banner

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

Baronessa

China Plass

Cubus

Elkjøp Husnes

Eurosko Husnes

Power Husnes

Husnes Gull & Ur

Fargerike

Jysk

Kafe Samspel

KappAhl

Kitchn

Kv. Bok og Papir

Mekk

Peppes Pizza

Ringo Leker

Senter Woman

Spar

Specsavers

Sport 1 Husnes

Vita

Vitusapotek Husnes

You Who