Husnes Storsenter

Noen er det ekstra vanskelig å kjøpe gave til. Enten du trenger en gave til den som har alt, eller ønsker å gi vedkommende muligheten til å velge selv, er et gavekort midt i blinken. Husnes Storsenter er Sunnhordlands største kjøpesenter, og har butikker for alle og enhver. Overrask en du er glad i med et gavekort som kan brukes på alle senterets butikker.

Hos Husnes Storsenter finner du alt du trenger

I Husnes Storsenters luftige og delikate lokaler kan man tilbringe dagen i rolige omgivelser. Senteret er Sunnhordlands største og tilbyr et stort utvalg innen klær, mote og interiør, samt sport og helse. Det er også mulig å ta en pause fra shoppingen på et av våre spisesteder. Vi kan tilby alt fra et varmt måltid til en god kopp kaffe med noe søtt til på Yngves konditori.

Senteret har et stort utvalg butikker fordelt over hele 23.000 kvm. Blant disse finner du blant annet Senter Woman, en av Norges mest lønnsomme klesbutikker, som kan tilby distriktets største utvalg av dameklær. Vi kan også by på aktiviteter for hele familien. Senterområdet består av bygninger rundt Torgplassen og en park med store kunstverk av den anerkjente billedkunstneren Kjell Nupen.

En sann glede å gi det bort til noen..

Et gavekort er den perfekte gaven

Med et gavekort på Husnes Storsenter kan alle finne noe de ønsker seg. Med et bredt utvalg kan du være sikker på at alle vil finne noe som faller i smak. Hva med å gjøre gaven enda mer personlig med et hyggelig kort og en invitasjon til å bruke dagen sammen med shopping og et kafébesøk?

Med iGive har du alltid oversikt

Mange gavekort blir liggende i skuffen før de går ut på dato. Med iGive trenger du ikke bekymre deg, for nå kan du ha gavekortet på mobilen og alltid ha full kontroll! iGive Gavekort er alltid tilgjengelig og du har fullstendig oversikt over saldo og utløpsdato med iGive Gavekort-appen.

time driven banner

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

Bar 5460

Baronessa

China Plass

Cubus

Elkjøp Husnes

Epix Haven

Eurosko Husnes

Power Husnes

Fargerike

Husnes Frisør

Jysk

KappAhl

Kitchn

Kiwi

Kv. Bok og Papir

Mekk

Mix

Ringo Leker

Senter Woman

Spar

Sparebanken Vest

Specsavers

Sport 1 Husnes

Vita

Vitusapotek Husnes

Yngves konditori

You Who