K1 Storhandel

Gavekort fra K1 Storhandel

Er du usikker på hva du skal gi i bursdags- eller julegave til en god venn eller noen i familien? Løs problemet ved å gi et gavekort!

Et av Nord-Norges største varehus

Gavekortet er den perfekte gaven til en du er glad i, til den som har alt eller bare til den som trenger en ekstra oppmerksomhet i hverdagen.

K1 ligger sentralt til i Langnes Handelspark i Tromsø. Her finner du et moderne kjøpesenter med butikker for enhver smak. K1 er opptatt av å tilby et bredt utvalg for deg og hele din familie. Derfor forhandler de alt fra friluftsutstyr, leker til de minste og det du trenger til hjemmet.

K1 er kjøpesenteret for alle anledninger. Om du er på jakt etter en bursdagsgave til en venn, noe til din kjære for valentinsdagen eller en morsdagsgave til en som virkelig fortjener det, så vil et gavekort på K1 være den perfekte løsningen. Når du gir et gavekort på hele senteret gir du en anledning til å nyte en helaftens shoppingkveld eller en velfortjent fridag på K1. Her er det også muligheter til å ta seg en pause i shoppingen og nyte noe godt å spise og drikke på et av senterets serveringssteder.

Har du fått et digitalt gavekort fra K1 Storhandel?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato