K1 Storhandel

Er du usikker på hva du skal gi i bursdags- eller julegave til en god venn eller noen i familien? Løs problemet ved å gi et gavekort! Gavekortet er den perfekte gaven til en du er glad i, til den som har alt eller bare til den som trenger en ekstra oppmerksomhet i hverdagen.

Et av Nord-Norges største varehus

K1 ligger sentralt til i Langnes Handelspark i Tromsø. Her finner du et moderne kjøpesenter med butikker for enhver smak. K1 er opptatt av å tilby et bredt utvalg for deg og hele din familie. Derfor forhandler de alt fra friluftsutstyr, leker til de minste og det du trenger til hjemmet.

Gavekortet med de store mulighetene..

For alle anledninger

K1 er kjøpesenteret for alle anledninger. Om du er på jakt etter en bursdagsgave til en venn, noe til din kjære for valentinsdagen eller en morsdagsgave til en som virkelig fortjener det, så vil et gavekort på K1 være den perfekte løsningen. Når du gir et gavekort på hele senteret gir du en anledning til å nyte en helaftens shoppingkveld eller en velfortjent fridag på K1. Her er det også muligheter til å ta seg en pause i shoppingen og nyte noe godt å spise og drikke på et av senterets serveringssteder.

iGive Gavekort

Kjøp et gavekort hos iGive og vær sikker på at mottakeren verken mister kortet eller glemmer å bruke det. Med iGive Gavekort-appen kan du enkelt aktivere gavekortet via din mobil. Slik har du alltid oversikt over dine gavekort, utløpsdatoer og gjenstående saldo.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

Barnas Hus

Ekstra Leker

Staples

Elkjøp Megastore

Lampehuset

Vitus Apotek

Jysk

XXL Sport & Villmark

Skafferiet

Rema 1000

Frilufts Butikken

Skeidar

Nikita Hair

Jula