Kleppestø Senter

Er du på jakt etter en bursdagsgave eller en oppmerksomhet til en som fortjener det? Kjøp et gavekort på Kleppestø Senter, og gled en venn i Bergensområdet. Gavekort er gaven alle setter pris på å motta.

Alt du trenger under samme tak

Kleppestø Senter ligger på Askøy, like utenfor Bergen. Senteret samler alt du trenger på ett sted, og kan by på en god kombinasjon av kjente kjeder og mindre konsepter. Enten du er på jakt etter noe nytt til hjemmet eller vil utvide garderoben, er Kleppestø Senter stedet å gå. Når du er ferdig shoppet, eller bare trenger en pause, kan du ta en velfortjent hvil på et av senterets serveringssteder.

I tillegg til et bredt spekter av butikker der du får tilfredsstilt shoppingbehovet, finner du på Kleppestø Senter en rekke aktører innen helse og velvære. Dermed kan en handletur enkelt kombineres med ulike behandlinger eller andre tjenester.

Mulighetene er mange!

Hyggelig å gi og hyggelig å få

Til den som ikke helt vet hva den vil ha, er et gavekort på Kleppestø Senter en utmerket gave. Gi det til en ubesluttsom venninne på bursdagen, så kan hun selv velge ut noe hun liker. Eller hva med et gavekort til mamma på morsdagen? Da kan hun unne seg en skjønnhetsbehandling eller kjøpe den jakken hun har så lyst på. Kanskje kan dere sette av en hyggelig dag til shopping og et kafebesøk.

Få iGive gavekort på mobilen

Med gavekort fra iGive er det ingen grunn til å bekymre seg for at gavekortet skal glemmes eller gå tapt. Den smarte iGive Gavekort-appen lar deg registrere dine gavekort, slik at du alltid har dem med deg. Gavekortets saldo og utløpsdato sjekkes naturligvis enkelt i appen.

Gavekort får du kjøpt hos Kleppestø Senter.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

Apotek 1

Askøy Møbler

Askøy Tannklinikk

Askøyværingen

Baker Brun

Bergen Lydutleie

Biblioteket

Boots Apotek

Burger King

Classic Frisør

Cubus

DNA

 

Dominos Pizza

Dressmann

Eurosko

F. Lohne Ur & Gull

Global Mat

Idol Frisør

Intersport

Jysk

Kine Hud og Kroppspleie

Kitchn

Kiwi Kleppestø

Kleppestø Optikk

Klinikk for Alle

Kontur

 

Lindex

Meny Kleppestø

Mester Grønn

Mini Kontur

Nille

Norli

Radioservice

Ringo Pluss

Saxen Frisør

Sport 1

Synsam Askøy

Telenorbutikken

Tilbords

Wow Frisør