Kleppestø Senter

Gavekort på Kleppestø Senter

Er du på jakt etter en bursdagsgave eller en oppmerksomhet til en som fortjener det? Kjøp et gavekort på Kleppestø Senter, og gled en venn i Bergensområdet.

Alt du trenger under samme tak

Kleppestø Senter ligger på Askøy, like utenfor Bergen. Senteret samler alt du trenger på ett sted, og kan by på en god kombinasjon av kjente kjeder og mindre konsepter. Enten du er på jakt etter noe nytt til hjemmet eller vil utvide garderoben, er Kleppestø Senter stedet å gå. Når du er ferdig shoppet, eller bare trenger en pause, kan du ta en velfortjent hvil på et av senterets serveringssteder.

I tillegg til et bredt spekter av butikker der du får tilfredsstilt shoppingbehovet, finner du på Kleppestø Senter en rekke aktører innen helse og velvære. Dermed kan en handletur enkelt kombineres med ulike behandlinger eller andre tjenester.

Til den som ikke helt vet hva den vil ha, er et gavekort på Kleppestø Senter en utmerket gave. Gi det til en ubesluttsom venninne på bursdagen, så kan hun selv velge ut noe hun liker. Eller hva med et gavekort til mamma på morsdagen? Da kan hun unne seg en skjønnhetsbehandling eller kjøpe den jakken hun har så lyst på. Kanskje kan dere sette av en hyggelig dag til shopping og et kafebesøk.

Gavekortet kan benyttes på alle senterets butikker, bortsett fra Vinmonopolet.
Klikk her for butikkoversikt

Har du fått et digitalt gavekort fra Kleppestø Senter?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato