Lofotsenteret

Er du usikker på hva du skal gi i bursdagsgave til en du er glad i? Eller kanskje du står fast i julegavehandlingen? Et gavekort er den perfekte presangen som alle blir glad for! Kjøp et gavekort på Lofotsenteret, så kan du være sikker på at du gleder en du er glad i.

Et av de største i Nord-Norge

Lofotsenteret ligger sentralt til i regionssenteret Leknes i Lofoten. Dette moderne senteret er et av Nord-Norges største. Med sitt brede utvalg butikker og forhandlere finner både innbyggere og turister i Lofoten det de trenger på Lofotsenteret.

På Lofotsenteret finner du både store, kjente merkevarenavnen og mindre, lokale forhandlere med et unikt utvalg. Senterets serveringssteder byr på deilige fristelser og en behagelig pause på handleturen. Her finner du også interiørbutikker og det du måtte trenge til hjemmet. Med andre ord rommer Lofotsenteret noe for enhver smak!

Gavekort ifra Lofotsenteret

Gi gavekort i bursdagsgave

Et gavekort er den perfekte bursdags- eller julegave til den som allerede har alt! Her kan du være helt sikker på at alle vil finne noe de liker. Gavekortet kan også fungere som en oppfordring til å unne seg noe man har hatt lyst på lenge eller til å sette av en dag til hygge på det lokale nærsenteret.

Gavekort på mobilen med iGive

Det hender en gang i blant at man mister et gavekort før man har rukket å benytte seg av det. iGive har løst dette problemet ved å tilby gavekort som aktiveres via mobilen. På denne måten vet du alltid hvor du har gavekortet. Dessuten kan du få varsel når det nærmer seg utløpsdatoen og stadig tilgjengelig informasjon om din gjenstående saldo.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

Straumann Optikk
Gull Funn
Apotek 1
STRÅ Frisør
Vita
Sunkost
Hudagenten medisinske hudklinikk
SkinTonic Parfymeri
Huset Glass & Interiør
Kid
Nille
Kremmerhuset
Lofoten Blomster
Zicco

Lupin
Dressmann
Ung Mote
Lindex
Sport 1 Lofoten, Lofotsport
Libris
Ringo
Extra
Kringla
Bunnpris
Vinmonopolet

Peppes Pizza
Surprise Kafe
Power
Skoringen
Mix Kiosk
Byggmix
Mekk
Lofoten Turlag