Lofotsenteret

Gavekort på Lofotsenteret

Et gavekort er den perfekte presangen som alle blir glad for! Kjøp et gavekort på Lofotsenteret, så kan du være sikker på at du gleder en du er glad i.

Et av de største kjøpesentrene i Nord-Norge

Lofotsenteret ligger sentralt til i regionssenteret Leknes i Lofoten. Dette moderne senteret er et av Nord-Norges største. Med sitt brede utvalg butikker og forhandlere finner både innbyggere og turister i Lofoten det de trenger på Lofotsenteret.

På Lofotsenteret finner du både store, kjente merkevarenavnen og mindre, lokale forhandlere med et unikt utvalg. Senterets serveringssteder byr på deilige fristelser og en behagelig pause på handleturen. Her finner du også interiørbutikker og det du måtte trenge til hjemmet. Med andre ord rommer Lofotsenteret noe for enhver smak!

Et gavekort er den perfekte bursdags- eller julegave til den som allerede har alt! Her kan du være helt sikker på at alle vil finne noe de liker. Gavekortet kan også fungere som en oppfordring til å unne seg noe man har hatt lyst på lenge eller til å sette av en dag til hygge på det lokale nærsenteret.