Gavekort på Lucky Bowl

Er du på jakt etter en morsom og original gave? Hva med å gi bort en hyggelig kveld med bowling og god mat i en av Lucky Bowls mange bowlinghaller? Hos iGive får du kjøpt gavekort hos Lucky Bowl, slik at mottakeren selv kan velge når det passer å ta turen. Dette er en gave som gleder både små og store.

Hyggelige opplevelser for små og store anledninger

Lucky Bowls avdelinger er spredt utover store deler av landet, og byr på hyggelige opplevelser for små og store anledninger. Her kan barn leke og voksne få utløp for sitt konkurranseinstinkt, samtidig som man har det hyggelig sammen med venner eller familie.

Og hvorfor ikke kombinere bowlingspill med god mat? I Lucky Bowls New York style restaurant nytes homemade burgere med tilbehør, småretter og milkshakes eller annen drikke.

Gavekortet for den lekne..

Sett av tid til de gode stundene

I en hektisk hverdag er det lett å glemme å sette av tid til sosialt samvær og de gode opplevelsene. Et gavekort på bowling er derfor en hyggelig oppfordring til å ta med seg noen man er glad i og gjøre noe man kanskje ikke gjør så ofte. Slike små adspredelser i hverdagen vil bli satt pris på av alle og enhver.

En fleksibel og morsom gave å få

Med et gavekort fra iGive får mottakeren fleksibiliteten til selv å velge når gaven skal tas i bruk. Ettersom gavekortet kan registreres i iGive sin smarte mobilapp, mistes heller ikke oversikten over egne gavekort. Å oppdage et utløpt gavekort bakerst i lommeboken er alltid irriterende, men dessverre ikke helt uvanlig. iGive sin app gir derfor et varsel når utløpsdatoen nærmer seg, slik at man vet når det er på tide å planlegge en morsom bowlingkveld.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre avdelinger
Bergen
Bryne
Fredrikstad
Halden
Holmensenteret, Asker
Horten

Kongsberg
Kristiansand
Lørenskog
Sandnes
Ski

Stavanger, Mariero
Stavanger, Sentrum
Stavanger, Åsen
Veitvet, Oslo