Lucky Bowl

Gavekort på Lucky Bowl

Er du på jakt etter en morsom og original gave? Hva med å gi bort en hyggelig kveld med bowling og god mat i en av Lucky Bowls mange bowlinghaller?

Gavekortet for den lekne

Kjøp et gavekort fra Lucky Bowl, slik at mottakeren selv kan velge når det passer å ta turen. Dette er en gave som gleder både små og store.

Lucky Bowls avdelinger er spredt utover store deler av landet, og byr på hyggelige opplevelser for små og store anledninger. Her kan barn leke og voksne få utløp for sitt konkurranseinstinkt, samtidig som man har det hyggelig sammen med venner eller familie.

Og hvorfor ikke kombinere bowlingspill med god mat? I Lucky Bowls New York style restaurant nytes homemade burgere med tilbehør, småretter og milkshakes eller annen drikke.

I en hektisk hverdag er det lett å glemme å sette av tid til sosialt samvær og de gode opplevelsene. Et gavekort på bowling er derfor en hyggelig oppfordring til å ta med seg noen man er glad i og gjøre noe man kanskje ikke gjør så ofte. Slike små adspredelser i hverdagen vil bli satt pris på av alle og enhver.

Har du fått et gavekort fra Lucky Bowl?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato