Maxbo

Gavekort på Maxbo

Vær original og gi et gavekort på Maxbo. Et Maxbo gavekort er den perfekte gaven til en du er glad i, men som det er litt vanskelig å finne gave til!

Gi et gavekort på oppussing

Syns du det er vanskelig å finne på noe å gi i gave til den som allerede har alt? Et gavekort er den perfekte gaven til en du er glad i, men som det er litt vanskelig å finne gave til!.

Maxbo er en ledende aktør i Norge og forhandler av landets mest kjente merkevarer til både private og profesjonelle kunder. Med slagordet “Godt gjort!” ønsker Maxbo å formidle at med de riktige produktene og god veiledning fra byggevarehusets erfarne medarbeidere, kan alle gjøre jobben selv. Maxbo er butikken hvor alle kan finne noe de liker og har bruk for.

Når noen skal pusse opp, kan du nesten garantere at turen går innom Maxbo. Derfor er et gavekort her en gave som passer til alle anledninger. Har du en venn som elsker å snekre?
Eller en onkel som bruker fritiden på å omorganisere hagen? Gi bort et gavekort i bursdags- eller julegave, så kan du være helt sikker på at de blir både glade og overrasket!

Har du fått et digitalt gavekort fra Maxbo?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato