Midtbykortet

Gavekortet for hele Trondheim

Midtbykortet er et digitalt gavekort som kan benyttes på 250 ulike steder innen blant annet shopping, mat, kultur, overnatting og velvære i Trondheim sentrum.

Gaven som gir tusenvis av muligheter

Midtbykortet er den perfekte gaven til alle, og spesielt til «den som har alt». Den passer til alle anledninger, enten det er til bursdag, jul, konfirmasjon, bryllup, til en god kollega eller noen som fortjener en ekstra påskjønnelse.

I Trondheim sentrum finner du et stort utvalg av butikker som familiebedrifter, nisjebutikker, internasjonale og nasjonale konsepter. Den heldige eieren av et Midtbykort kan handle på et bredt spekter av butikker innen bl.a klær, sko, sportsutstyr, leker, bøker, smykker, elektroniske artikler og interiør.

Om du foretrekker å gi bort en opplevelse, har Trondheim sentrum et rikt kunst- og kulturliv, med en stor bredde av museer, kunstsenter, gallerier og scener. Hvorfor ikke gi Midtbykortet til en du kjenner som bor et annet sted i landet og invitere til å gjøre noe spennende sammen i Trondheim. Gavekortet kan til og med brukes til overnattingen på hotell.

Midtbykortet kan brukes på en rekke kafeer, restauranter og utesteder. De klassiske og prisbelønte, de urbane og uformelle – her finner du bl.a en Michelin-restaurant og lokale råvarer i verdensklasse som inviterer til fantastiske matopplevelser.

Bedrifter som ønsker å kjøpe Midtbykortet med rekvisisjon må enten sende mail til midtbykortet@midtbyen.no eller henvende seg til servicedesken på Olavshallen.

Gavekortet har 3 års gyldighetstid, og du velger selv verdien på kortet.

Trondheim Management AS
Avd. Midtbyen
Org.nr 995860465
Nordre gate 10
7011 Trondheim
Tlf: 99354000

Har du fått et gavekort fra Midtbyen?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato