Modum Handel

Har du en dyktig kollega, en god venn eller et nært familiemedlem det er ekstra vanskelig å kjøpe gave til? «Modumkortet» er den perfekte gaven til alle som bor i nærheten av Vikersund, Åmot og Geithus. «Modumkortet» kan brukes på en rekke spennende butikker – både i lokale spesialforretninger og i kjente kjedebutikker. Et gavekort er enkelt å få og enkelt å gi!

Hyggelig handel i Modum

Med et gavekort i Modum får du det du trenger til både garderobe og hjem. Gavekortet kan brukes i mange butikker over hele Modum. Du kan også bruke gavekortet på en rekke velværetilbud.Ta deg en pause i shoppingen eller inviter en god venninne med på en avslappende velværedag. Med et gavekort til Modum vil alle finne noe som passer deres smak.

Modumkortet

Gaven alle blir glade for

Et gavekort er en gave det alltid er gøy å få. Da er det lett å unne seg noe man ellers ikke ville ha kjøpt til seg selv, enten det er et nytt antrekk eller egenpleie på en velværesalong. Gjør gavekortet mer personlig med et hyggelig kort og en invitasjon til en shoppingdag sammen. Uansett er gavekortet noe alle blir alle glade for!

Full kontroll med appen iGive Gavekort

Appen iGive Gavekort gjør det lett å holde orden på dine gavekort – slik at ingen blir mistet eller glemt bort. iGive er alltid tilgjengelig på din mobiltelefon og gir deg oversikt over tilgjengelig saldo på gavekortene dine. Den smarte appen vil til og med sende deg et varsel når et gavekort nærmer seg utløpsdato og det er på tide med en liten shoppingrunde.

iGive Support

21525204

support@igive.no