Modum Handel

Gavekortet for hele Modum

Modumkortet er den perfekte gaven til alle som bor i nærheten av Vikersund, Åmot og Geithus. Med et gavekort til Modum vil alle finne noe som passer deres smak.

Den perfekte gaven til alle som bor i Modum

Har du en dyktig kollega, en god venn eller et nært familiemedlem det er ekstra vanskelig å kjøpe gave til? Gavekortet fra Modum Handel kan brukes på en rekke spennende butikker – både i lokale spesialforretninger og i kjente kjedebutikker. Et gavekort er enkelt å få og enkelt å gi!

Med et gavekort i Modum får du det du trenger til både garderobe og hjem. Gavekortet kan brukes i mange butikker over hele Modum. Du kan også bruke gavekortet på en rekke velværetilbud.Ta deg en pause i shoppingen eller inviter en god venninne med på en avslappende velværedag. Med et gavekort til Modum vil alle finne noe som passer deres smak.

Et gavekort er en gave det alltid er gøy å få. Da er det lett å unne seg noe man ellers ikke ville ha kjøpt til seg selv, enten det er et nytt antrekk eller egenpleie på en velværesalong. Gjør gavekortet mer personlig med et hyggelig kort og en invitasjon til en shoppingdag sammen. Uansett er gavekortet noe alle blir alle glade for!

Modum Næringsforening
Org.nr: 995397153
Vikersundgata 31
3370 Vikersund
Tlf nr: 949 87 150

Har du fått et gavekort fra Modum Handel?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato