Mossekortet

Gavekortet til hjertet av Moss

Støtt lokal handel og kjøp Mossekortet med valgfritt beløp så kan mottaker kjøpe akkurat det hun eller han har lyst på!

Den perfekte gaven til noen du er glad i

Skal du gi en gave til en venn, familiemedlem, bekjent eller kollega og er usikker på hva du skal gi? Gavekortet kan brukes i hele Moss, hos medlemsbedrifter av Moss i Sentrum og På Høyda midt i Moss.

Kortet er gyldig på alt fra mindre, enkeltstående butikker i hele Moss sentrum og på Høyda, til Moss kino, dagligvarer, helse, frisører og mye mer.

Vanskelig å finne den perfekte gaven? Du trenger ikke reise langt for å finne en gave som garantert vil falle i smak! Et gavekort fra Moss passer like godt til en sporty og kultur interessert mamma, til en kollega på jobben, eller til ungdommen som ikke alltid vet hva de ønsker seg.

Gavekortet kan brukes til kafebesøk, shopping og hyggelige lokale opplevelser. Det er ikke alltid like lett å finne en gave til den som har alt, men med Mossekortet kan mottakeren selv velge seg den perfekte gaven!

Mossekortet kan også kjøpes over disk for 20,- pluss ladebeløp, inkludert omslag hos Porto Bello, Chillou og Fargerike Bretun.

Det er mulig å hente «tomme» gavekort på Bylab (mandag til fredag 10.00- 14.00) eller hos Porto Bello, Chillout, Fargerike Bretun, Skousen og Actic om du ønsker å fylle opp ditt/dine gavekort på iGive.no.

Ønsker du gavekort til dine ansatte kontakt Moss i Sentrum (post@mossisentrum.no) eller På Høyda (nathalie@hoyda.no) så hjelper vi deg.

Moss i Sentrum
Org. Nummer 916970579
Dronningensgate 17
1530 Moss
Telefon: 97198770

Har du fått et gavekort fra Moss i sentrum?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato