Mysenkortet

Mysenkortet er den perfekte gaven til den som har alt og bor eller oppholder seg mye i Mysen. Næringsselskapet MysenRegionen står bak kortet. La mottakeren selv velge gaven, fra butikker og aktører over hele byen.

Gavekortet for hele Mysen

Mysenkortet kan brukes på over 50 butikker og tjenester over hele Mysen. Kortet er gyldig på alt fra mindre, enkeltstående forretninger i Mysen sentrum, til Festiviteten Kino, Mørstad senteret og Morenen kjøpesenter.

Den shoppingglade kan handle på et bredt spekter av butikker innen blant annet mote, helse, interiør. Kortet gjelder også på en rekke kafeer og spisesteder i byen.

Mysenkortet

La mottakeren velge gaven

Iblant er det ikke så lett å vite hva man skal gi bort i gave. Da kan det være greit å la mottakeren velge selv, så er man garantert at gaven vil falle i smak. Mysenkortet er den perfekte gaven til alle som oppholder seg mye i Mysen.

Gi kortet til mamma til jul, fordi hun fortjener å kjøpe seg noe fint, eller i bursdagsgave til datteren, så kan hun invitere med en venninne på kino- eller kafebesøk.

Enkelt og oversiktlig gavekort

iGive gir deg gavekortet du husker å bruke. Ved å registrere gavekortet i appen “iGive Gavekort”, har du alltid kortet tilgjengelig på mobilen. Du har full kontroll over kort fra alle iGives samarbeidspartnere, og sjekker saldo og utløpsdato direkte i appen. Enklere blir det ikke!

Mysenkortet kan hentes på: 

      • G-Sport Mysen,
      • Go´Biten Mysen
      • Villa Mat og Mer

iGive Support

21525204

support@igive.no