Sokndalskortet

Gavekortet til hele Sokndal

Leter du etter en bursdagsgave, julegave eller kanskje en bryllupsgave? Med Sokndalskortet kan mottaker velge akkurat den gaven de selv ønsker seg i sitt nærmiljø.

Det gode liv i Sokndal

I Sokndal har vi fokus på livskvalitet, identitet og gjestfrihet. Du ønskes velkommen til kystkultur, fredet trehusbebyggelse, lakseelver, innlandsvann, sjø, merkede turstier i en fantastisk natur og mye mer. Bergverksbedriften Titania er kommunens hjørnesteinsbedrift med ca. 240 ansatte. Dette er verdens største ilmenittmalmforekomst og drives som dagbrudd. Ellers har Sokndal et variert næringsliv med en rekke mindre bedrifter.

Overnattingsmuligheter på kulturhotell, campingplass og private hytter/hus. I kommunesenteret Hauge i Dalane finnes en rekke butikker som er kjent for god service.

Jøssingfjord Vitenmuseum – et senter der natur- og kulturhistorie møtes – er under bygging. Tema vil være: Natur, mennesker og teknologi. Fantastiske turmuligheter i en rekke merkede turløyper. Tellenes Vindpark ble etablert i 2017 og nylig åpnet landets mest komplette motorsportsenter; Motorcenter Norway.

Vi arbeider aktivt for etablering av nye arbeidsplasser. Moderne skole og full barnehagedekning. Ny og moderne lekeplass og skatepark midt i sentrum. Idrettsanlegg med fotballbaner, tennisbane, frisbeegolfbane, sandvolleyball, ballbinge, idrettshall og klatrestativ.

Se oversikt over hvilke steder du kan bruke gavekortet her.

Gavekortet kan kjøpes fysisk i butikk hos VITO Sokndal og Horjen Sokndal.

Ved større bestillinger til bedrift må bestilling sendes på forhånd til bestilling@sokndalskortet.no. Oppgi antall gavekort, beløp og fakturainformasjon.

Har du fått et gavekort fra Sokndal Næringsforening?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato