Tønsberglivet

Er du usikker på hva du skal gi bort i bursdags- eller julegave til din familie, venner eller dine ansatte? Et gavekort er gaven alle setter pris på å motta! Gled en som fortjener det med et gavekort som kan brukes i idylliske Tønsberg.

Unikt handelssentrum

I historiske Tønsberg finner du alt fra velkjente kjeder til lokale butikkonsepter. Ikke langt fra byens vakre brygge finner du over 200 butikker. Tønsberg alt du trenger – enten du er på jakt etter noe nytt til garderoben eller vil piffe opp hjemme er Tønsberg stedet å handle.

I tillegg til et stort utvalg av butikker finner du også en rekke serveringssteder i Tønsberg. La deg friste av byens mange hyggelige bakerier, kafeer og restauranter.

Gavekort til Tønsberg

Den ideelle gaven til alle i Tønsberg

Med sin varierte butikkmiks byr Tønsberg på noe for enhver smak. Hva med et gavekort til en moderne interiørbutikk til brudeparet, så de er sikre på at alt matcher hjemme?  Eller hva med et gavekort på en ansiktsbehandling på en av byens hudpleieklinikker til bestemor? Et gavekort lar mottakeren velge akkurat det de ønsker seg, fra et bredt utvalg aktører over hele byen.

Moderne gavekort på mobilen

iGive tilbyr en moderne løsning der du alltid har full kontroll over dine gavekort. Last ned appen iGive Gavekort og legg dine gavekort inn på mobiltelefonen. Da har du alltid med deg dine gavekort i lommen og du kan lett sjekke saldo og utløpsdato. iGive hjelper deg å holde oversikt over dine gavekort og sørger for at de aldri blir glemt.

iGive Support

21525204

support@igive.no