Victoriakvartalet

Gavekort til Sentrumskvartalene

Gled noen du er glad i med et gavekort til Hamars kulturelle og kulinariske sentrum. Gavekortet kan brukes på både Victoriakvartalet og Matkvartalet i Hamar.

Gavekortet for Victoriakvartalet og Matkvartalet

Det kombinerte gavekortet for Victoriakvartalet og Matkvartalet er gaven for alle anledninger og mottakere.

Den som får gavekortet kan selv bestemme om gaven skal være hard, myk, spiselig eller en kulturell opplevelse. Victoriakvartalet og Matkvartalet i Hamar sentrum byr på et stort utvalg unike kulturopplevelser, restauranter, kafeer og butikker for enhver smak. Gavekortet for Victoriakvartalet og Matkvartalet kan brukes på alle våre 17 utsalgssteder i Hamar sentrum og med restauranter, butikker og kulturmiks som er en storby verdig. Gavekortet kan eksempelvis benyttes på Hamar Teater, flere av byens beste restauranter og kulinariske nykommere som Schønberg Kolonial & Osteforretning.

Det er lett å få brukt gavekortet ditt i her hos oss i Hamar sentrum. Med to P-hus og 1500 P-plasser er det alltid ledig parkering – og kort vei til Hamars mange attraksjoner!

Gavekortet som gjelder for hele Victoriakvartalet og Matkvartalet, kan kjøpes på utvalgte utsalgssteder; Il Teatro, Nagomi og baren i Matkvartalet.

Med et stort og varierende utvalg kan vi garanterer at alle vil finne noe som faller i smak i vår opplevelsesverden i Hamar sentrum. Hva med å i gi bort en spennende kulturopplevelse på farsdagen eller en romantisk middag med din kjære på Valentinsdagen? Et gavekort passer alle budsjetter og mottakeren får friheten til å velge gaven sin helt selv.

Har du fått et gavekort fra Victoriakvartalet?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato