Kjøp av gavekort

Gavekort er den perfekte gaven om du ønsker å gi en gave som garantert gleder, uten å måtte spørre mottakeren om gaveønsker først. Gjør det gjerne mer personlig med et valgfritt bilde og en hyggelig hilsen. Eventuelt kan du sende gavekortet direkte til mottakers mobiltelefon i form av en hentekode levert med SMS, som brukes for å lagre gavekortet i appen Mine Gavekort. Eller du kan sende hentekoden til deg selv på e-post, så kan du legge den inn i en personlig melding som du selv sender med SMS, Messenger, WhatsApp eller andre meldingstjenester.

iGive er Norges ledende på gavekort, så hos oss er du sikker på å finne en passende gave. Våre gavekort kan brukes på ca. 16.000 brukersteder spredt over hele landet.

Her er hvordan du gjør det:

 1. Finn den perfekte gaven
  Velg fra mange av Norges sterkeste merkevarer innen de fleste produktkategorier. Om du ikke finner en «Kjøp gavekort» knapp inne på siden til leverandøren betyr dette at du trenger et tomt gavekort, som kan hentes i en av deres butikker, før du kan fylle opp gavekortet ved å klikke på «Fyll opp».
 2. Få gavekortet levert umiddelbart
  Med mindre du bestiller flere enn 20 gavekort i samme bestilling, eller er en bedrift som ønsker å betale med faktura, vil gavekortene du bestiller bli levert umiddelbart på en link du blir videresendt til etter betaling. Denne passordbeskyttede linken vil også bli sendt deg sammen med kvittering på e-posten du legger inn ved betaling.
 3. Videresend gavekortet slik det passer deg
  Du velger selv om gavekortet skal sendes direkte til ønsket mottaker i form av en hentekode på SMS (tilgjengelig for inntil 5 gavekort sendt samtidig), eller som hentekode eller utskriftsvennlig PDF til din egen e-post.

  Personalisering av gavekort:
  – Om du velger utskriftsvennlig gavekort kan du velge et bilde og en personlig melding som skal legges inn på PDF-filen. Eventuelt kan du la feltet for personlig melding stå åpent og skriv inn for hånd.
  – Om du velger hentkode levert med e-post til deg selv, står du helt fritt til å legge ved bilder og melding slik du ønsker, og videresende hentekoden med Messenger, WhatsApp eller andre tjenester.
  – Om du velger hentekode levert med SMS vil hentekoden blir sendt direkte til ønsket mottaker, med informasjon om hvem gavekortet er fra, og hvordan dette lagres på mobiltelefonen.