Markedsføring av det digitale Kvadraturen gavekortet

Nå er alt klart for å begynne å selge gavekort. Følg denne oppstartsguiden for å få mest mulig oppmerksomhet rundt lanseringen av digitale gavekort og en pangstart på salget av gavekort. Vi gir deg alt du trenger av linker, tekster og bilder under punktene på denne siden. Bruk innholdet akkurat slik det er, eller tilpass det etter eget ønske.

  1. Legg inn en link til kjøp av gavekort på egne nettsider
  2. Send et nyhetsbrev til deres kunder og andre kontakter
  3. Arrangér en konkurranse på Facebook
  4. Arrangér en konkurranse på Instagram
  5. Informér potensielle bedriftskunder via LinkedIn
  6. Bruk QR-koden for å skape salg fra «offline» kanaler
  7. Spør oss om kampanjer

Å ha en tydelig link eller menyvalg på egne nettsider, som leder til salg av gavekort, er avgjørende for at potensielle kunder enkelt kan finne og kjøpe gavekortene deres. Kunder som ønsker å kjøpe gavekort får en enkel vei til målet uten å måtte lete, samtidig som besøkende som kanskje ikke engang var klar over muligheten til å kjøpe gavekort, oppdager det når de besøker nettstedet ditt.

Nettadressen dere skal linke til er:

https://igive.no/gavekort/kvadraturen/?external

Ved å bruke ?external på slutten av URL strippes siden for andre menyvalg og vi henter deres farger på overskrift og knapper. Meld i fra om dere ønsker andre farger enn de som ligger inne.

På deres landingsside på iGive.no finnes det også en knapp som leder til en side på deres nettsider med oversikt over alle butikkene som tar imot gavekortet. Denne siden er det viktig at dere holder oppdatert, og om den ikke eksisterer anbefaler vi sterkt at den opprettes da det er viktig informasjon både for kjøpere og mottaker av gavekort.

2. Nyhetsbrev til kunder og andre kontakter

E-postmarkesføring går for å være den mest kostnadseffektive markedsføringen du kan gjøre. Om du har en nyhetsbrevliste eller kundeklubb bør din neste utsendelse til disse kontaktene handle om lanseringen av digitale gavekort. Fokusér på fordelene med de digitale gavekortene og link til kjøp av gavekort. Bedrifter kan dere sende e-post til uten samtykke, så lenge e-post adressen ikke er personlig. Det vil si at dere selv kan bygge en kontaktliste med generiske kontaktadresser, typisk post@, info@ osv.

Vi har gjort klar forslag til tekster dere kan bruke mot både privatpersoner og bedriftskontakter, enten akkurat som de er, eller bruk det til inspirasjon og skriv deres egne tekster.

Nyhetsbrev til privatpersoner

Nyhetsbrev til bedrifter

3. Konkurranse på Facebook

Å kjøre en konkurranse på Facebook for å lansere det nye digitale gavekortet Tønsberglivet er en effektiv måte å øke bevisstheten og engasjementet rundt nyheten. En slik kampanje fremmer ikke bare merkevarelojalitet, men gir oss også verdifull innsikt i kundepreferanser basert på deres kommentarer og interaksjoner. Dette er en kostnadseffektiv markedsføringsstrategi som kan nå et bredt publikum raskt, og potensielt gå viral, noe som forsterker effekten av kampanjen.

NB! Informér oss om når du planlegger å publisere konkurransen på Facebook, så kjører vi en lignende konkurranse på vår Facebookside samtidig, hvor vi dekker kostnaden.

Bruk gjerne teksten og bildet du finner her:

4. Konkurranse på Instagram

Instagram er en ideell plattform for å markedsføre gavekort, takket være dens visuelle natur og høye brukerengasjement. På Instagram kan vi effektivt bruke visuelt innhold til å fange oppmerksomheten og inspirere til deltakelse. Ved å engasjere brukerne direkte, styrker vi forholdet til både nye og eksisterende kunder.

NB! Informér oss om når du planlegger å publisere konkurransen på Facebook, så kjører vi en lignende konkurranse på vår Facebookside samtidig, hvor vi dekker kostnaden.

Bruk gjerne teksten og bildet du finner her:

5. Innlegg på LinkedIn

LinkedIn er en ideell plattform til å informere lokale bedrifter om fordelene med digitale gavekort, hovedsakelig fordi det er en profesjonell nettverkskanal hvor bedriftsledere og beslutningstakere aktivt søker etter innovative løsninger og samarbeidsmuligheter. Med innlegg på LinkedIn kan dere bygge relasjoner med nøkkelpersoner i lokale bedrifter, og fremme digitale gavekort som en effektiv og attraktiv løsning for ansattes belønning og motivasjon.

NB! Informér oss om når du planlegger å publisere innlegget på LinkedIn, så vil vi dele innlegget på iGive sin LinkedIn profil samtidig.

Bruk gjerne teksten og bildet du finner her:

6. Skap salg fra «offline» kanaler

Øverst på denne siden finner du en QR-kode som leder til deres landingsside på iGive.no. Denne er ypperlig å bruke i markedsføring av gavekort på digitale skjermer, plakater, flyers, menyer etc. Med et bilde og overskrift som skaper nysgjerrighet kan dere drive potensielle kunder av gavekort rett inn i gavekortbutikken på kundens egen mobiltelefonen.

7. Spør oss om kampanjer

Når dere har gjennomført stegene over er det tid for å ta markedsføringen av gavekort til neste nivå med en skreddersydd kampanje i samarbeid med iGive og appen Mine Gavekort. Gjennom våre unike kampanjemuligheter vil dere få tilgang til våre flere tusen nyhetsbrevabonnenter og nærmere 100 000 brukere av appen Mine Gavekort, i tillegg til alle besøkende på våre nettsider på iGive.no.

Ta kontakt med oss for å sette opp et møte.