Markedsføring av Tønsberglivets gavekort

Nå er alt klart for å begynne å selge gavekort. Følg denne oppstartsguiden for å få mest mulig oppmerksomhet rundt lanseringen av digitale gavekort og en pangstart på salget av gavekort. Vi gir deg alt du trenger av linker, tekster og bilder under punktene på denne siden. Bruk innholdet akkurat slik det er, eller tilpass det etter eget ønske.

 1. Legg inn en link til kjøp av gavekort på egne nettsider
 2. Send et nyhetsbrev til deres kunder og andre kontakter
 3. Arrangér en konkurranse på Facebook
 4. Arrangér en konkurranse på Instagram
 5. Informér potensielle bedriftskunder via LinkedIn
 6. Bruk QR-koden for å skape salg fra «offline» kanaler
 7. Spør oss om kampanjer

Å ha en tydelig link eller menyvalg på egne nettsider, som leder til salg av gavekort, er avgjørende for at potensielle kunder enkelt kan finne og kjøpe gavekortene deres. Kunder som ønsker å kjøpe gavekort får en enkel vei til målet uten å måtte lete, samtidig som besøkende som kanskje ikke engang var klar over muligheten til å kjøpe gavekort, oppdager det når de besøker nettstedet ditt.

Nettadressen dere skal linke til er:
https://igive.no/gavekort/tonsberglivet/?external
Ved å bruke ?external på slutten av URL strippes siden for andre menyvalg og vi henter deres farger på overskrift og knapper. Meld i fra om dere ønsker andre farger enn de som ligger inne.

På deres landingsside på iGive.no finnes det også en knapp som leder til en side på deres nettsider med oversikt over alle butikkene som tar imot gavekortet. Denne siden er det viktig at dere holder oppdatert, og om den ikke eksisterer anbefaler vi sterkt at den opprettes da det er viktig informasjon både for kjøpere og mottaker av gavekort.

2. Nyhetsbrev til kunder og andre kontakter

E-postmarkesføring går for å være den mest kostnadseffektive markedsføringen du kan gjøre. Om du har en nyhetsbrevliste eller kundeklubb bør din neste utsendelse til disse kontaktene handle om lanseringen av digitale gavekort. Fokusér på fordelene med de digitale gavekortene og link til kjøp av gavekort. Bedrifter kan dere sende e-post til uten samtykke, så lenge e-post adressen ikke er personlig. Det vil si at dere selv kan bygge en kontaktliste med generiske kontaktadresser, typisk post@, info@ osv.

Vi har gjort klar forslag til tekster dere kan bruke mot både privatpersoner og bedriftskontakter, enten akkurat som de er, eller bruk det til inspirasjon og skriv deres egne tekster.

Nyhetsbrev til privatpersoner

Emnelinje:
Gjør gaveshoppingen enkel med Tønsberglivet-gavekort!

Hovedinnhold:
Hei [Fornavn],

Leter du etter den perfekte gaven til en venn, et familiemedlem eller kanskje en kjær? Med et Tønsberglivet-gavekort kan du gi bort en verden av muligheter!

Hvorfor velge Tønsberglivet-gavekort?

 • Fleksibilitet: Mottakeren kan bruke gavekortet i over 200 butikker og spisesteder rundt om i vakre Tønsberg.
 • Beleilig: Gavekortet kan enkelt kjøpes online og sendes direkte til mottakerens e-post eller mobil.
 • Personlig: Perfekt for enhver anledning – bursdager, bryllup, jubileer, eller bare for å vise at du bryr deg.

Gled noen du er glad i med friheten til å velge akkurat det de ønsker seg! Klikk her for å kjøpe ditt Tønsberglivet-gavekort i dag.

Med vennlig hilsen,
Oss i Tønsberglivet

Bilde til bruk i nyhetsbrev til privatpersoner

Høyreklikk på bildet for å laste dette ned til din PC i høy oppløsning

Nyhetsbrev til bedrifter

Emnelinje:
Forbedre din bedriftskultur med Tønsberglivet-gavekort!

Hovedinnhold:
Hei [Kontaktpersonens navn],

Ønsker din bedrift å anerkjenne og belønne ansatte på en meningsfull og fleksibel måte? Tønsberglivet-gavekortet tilbyr en enkel løsning for å motivere og verdsette dine ansatte for deres harde arbeid og dedikasjon.

Fordeler med Tønsberglivet-gavekort for din bedrift:

 • Allsidighet: Ansatte kan bruke gavekortet på et bredt spekter av butikker og restauranter i Tønsberg.
 • Enkel administrasjon: Gavekortene kan kjøpes elektronisk og distribueres umiddelbart via e-post eller SMS.
 • Skreddersydd belønning: Fra jubileer og bursdager til spesielle prestasjoner, Tønsberglivet-gavekortet passer alle anledninger.

Gi dine ansatte anerkjennelse de fortjener. Besøk https://igive.no/gavekort/tonsberglivet/?external for å bestille Tønsberglivet-gavekort til din organisasjon i dag.

Ser frem til å hjelpe dere med å bygge en sterkere bedriftskultur.

Med vennlig hilsen,
Oss i Tønsberglivet

Bilde til bruk i nyhetsbrev til bedrifter

Høyreklikk på bildet for å lagre dette til din PC i høy oppløsning

3. Konkurranse på Facebook

Å kjøre en konkurranse på Facebook for å lansere det nye digitale gavekortet Tønsberglivet er en effektiv måte å øke bevisstheten og engasjementet rundt nyheten. En slik kampanje fremmer ikke bare merkevarelojalitet, men gir oss også verdifull innsikt i kundepreferanser basert på deres kommentarer og interaksjoner. Dette er en kostnadseffektiv markedsføringsstrategi som kan nå et bredt publikum raskt, og potensielt gå viral, noe som forsterker effekten av kampanjen.

NB! Informér oss om når du planlegger å publisere konkurransen på Facebook, så kjører vi en lignende konkurranse på vår Facebookside samtidig, hvor vi dekker kostnaden.

Bruk gjerne teksten og bildet du finner her:

🎉 Konkurranse Tid! 🌟 Lansering av det nye digitale gavekortet Tønsberglivet!

Vi feirer lanseringen av vårt nye digitale gavekort og gir DEG muligheten til å vinne et gavekort som kan brukes i over 200 butikker og serveringssteder i idylliske Tønsberg!

Slik deltar du:

 1. 👍 Lik dette innlegget!
 2. 💬 Kommenter under og fortell oss hvilken av Tønsberglivet sine butikker du helst vil bruke gavekortet på!

Vinneren får nyte friheten til å velge mellom alt fra trendy moteklær, unike lokale skatter, deilig mat på koselige kafeer, og mye mer. Det perfekte tilbudet for å skjemme bort deg selv eller noen du er glad i!

🗓️ Konkurransen avsluttes [sett inn dato]. Vinneren trekkes tilfeldig blant alle som har likt og kommentert, og kunngjøres her på vår side [sett inn dato for kunngjøring].

🍀 Lykke til alle sammen!

Bilde til bruk i konkurranse på Facebook

Høyreklikk på bildet for å laste dette ned til din PC i høy oppløsning.

4. Konkurranse på Instagram

Instagram er en ideell plattform for å markedsføre gavekort, takket være dens visuelle natur og høye brukerengasjement. På Instagram kan vi effektivt bruke visuelt innhold til å fange oppmerksomheten og inspirere til deltakelse. Ved å engasjere brukerne direkte, styrker vi forholdet til både nye og eksisterende kunder.

NB! Informér oss om når du planlegger å publisere konkurransen på Facebook, så kjører vi en lignende konkurranse på vår Facebookside samtidig, hvor vi dekker kostnaden.

Bruk gjerne teksten og bildet du finner her:

🌟 Stor Konkurranse! 🎉 Feiring av det nye digitale gavekortet Tønsberglivet!

Vi er begeistret over å lansere vårt nye digitale gavekort, og vil gi ett av disse bort til en heldig følger! Gavekortet kan brukes i over 200 butikker og spisesteder i vakre Tønsberg. Tenk alt du kan glede deg til!

Slik deltar du:

 1. ❤️ Lik dette innlegget!
 2. 💬 Kommenter hvilken av Tønsberglivet sine butikker du helst vil bruke gavekortet i!
 3. 📲 Gjerne tagg en venn som også ville elsket dette gavekortet (ikke obligatorisk, men vi setter pris på det)!

Vinneren kan velge fra et bredt utvalg av butikker, fra trendy klesbutikker til sjarmerende kafeer, og mer. En perfekt måte å nyte det beste Tønsberg har å tilby!

📅 Konkurransen slutter [sett inn dato], og vinneren trekkes tilfeldig blant alle kvalifiserte deltakere og kunngjøres i våre Stories [sett inn dato for kunngjøring].

🍀 Lykke til! Vi gleder oss til å se dine kommentarer!

Bilde til bruk i konkurranse på Instagram

Høyreklikk på bildet for å laste dette ned til din PC i høy oppløsning.

5. Innlegg på LinkedIn

LinkedIn er en ideell plattform til å informere lokale bedrifter om fordelene med digitale gavekort, hovedsakelig fordi det er en profesjonell nettverkskanal hvor bedriftsledere og beslutningstakere aktivt søker etter innovative løsninger og samarbeidsmuligheter. Med innlegg på LinkedIn kan dere bygge relasjoner med nøkkelpersoner i lokale bedrifter, og fremme digitale gavekort som en effektiv og attraktiv løsning for ansattes belønning og motivasjon.

NB! Informér oss om når du planlegger å publisere innlegget på LinkedIn, så vil vi dele innlegget på iGive sin LinkedIn profil samtidig.

Bruk gjerne teksten og bildet du finner her:

Revitaliser bedriftens belønningsstrategi med digitale gavekort

I en verden der fleksibilitet og umiddelbar tilfredsstillelse stadig vokser i betydning, står bedrifter overfor behovet for å modernisere sine belønningsstrategier. Hos Tønsberglivet har vi forstått denne utviklingen og introduserer stolt våre digitale gavekort som en ideell løsning for enhver bedrift som ønsker å anerkjenne og belønne sine ansatte effektivt og med stil.

Umiddelbar belønning – umiddelbar tilfredsstillelse
Våre digitale Tønsberglivet-gavekort tilbyr en umiddelbar løsning for å anerkjenne ansattes innsats og suksesser. I motsetning til tradisjonelle belønningsformer, som ofte krever lang planlegging og administrasjon, kan digitale gavekort sendes og aktiveres på få sekunder. Dette sikrer at anerkjennelsen kommer når den er mest relevant og betydningsfull, og skaper en øyeblikkelig følelse av tilfredsstillelse og verdsatt innsats blant mottakerne.

Fleksibilitet som fremmer motivasjon
Digitale gavekort gir mottakerne frihet til å velge sin egen belønning. Enten det er shopping, en middag ute eller en unik opplevelse i Tønsberg, gir dette valget ansatte en personlig og meningsfull opplevelse. Denne fleksibiliteten er ikke bare en motivasjonsdriver men også en måte å personliggjøre belønningene på, noe som vil forbedre ansattes engasjement og tilfredshet.

Reduser kostnader og administrativt bryderi

Implementering av digitale gavekort i en organisasjons belønningsprogram reduserer også tiden og kostnadene forbundet med administrasjonen av fysiske belønninger. Uten behov for lagerhold, logistikk eller distribusjon, er digitale kort en kostnadseffektiv løsning som lar HR-avdelinger fokusere på mer strategiske oppgaver.

Støtt lokaløkonomien
Ved å velge Tønsberglivet digitale gavekort, bidrar din organisasjon også til å støtte lokaløkonomien. Ansatte vil bruke sine kort hos lokale butikker og tjenesteleverandører, noe som hjelper med å fremme lokalt næringsliv og bærekraftig vekst i vårt samfunn.

Økt arbeidstilfredshet og bedre bedriftskultur
Til slutt, bruk av digitale gavekort kan signifikant styrke bedriftskulturen. Ved å regelmessig anerkjenne og belønne ansatte, bygger man en kultur av takknemlighet og respekt. Dette er ikke bare avgjørende for å beholde talent, men også for å tiltrekke nye talenter i en konkurransepreget jobbmarked.

I Tønsberglivet er vi dedikerte til å tilby innovative løsninger som møter dagens bedriftsbehov. Våre digitale gavekort representerer en fremtidsrettet tilnærming til belønning som gagner både bedriften og dens ansatte. Ta steget inn i fremtiden med oss, og la oss hjelpe deg med å transformere måten du anerkjenner og belønner dine mest verdifulle ressurser – dine ansatte.

Utforsk våre digitale gavekortløsninger i dag og se forskjellen de kan gjøre for din organisasjon.

Bilde til bruk i innlegg på LinkedIn

Høyreklikk på bildet for å laste dette ned til din PC i høy oppløsning.

6. Skap salg fra «offline» kanaler

Øverst på denne siden finner du en QR-kode som leder til deres landingsside på iGive.no. Denne er ypperlig å bruke i markedsføring av gavekort på digitale skjermer, plakater, flyers, menyer etc. Med et bilde og overskrift som skaper nysgjerrighet kan dere drive potensielle kunder av gavekort rett inn i gavekortbutikken på kundens egen mobiltelefonen.

7. Spør oss om kampanjer

Når dere har gjennomført stegene over er det tid for å ta markedsføringen av gavekort til neste nivå med en skreddersydd kampanje i samarbeid med iGive og appen Mine Gavekort. Gjennom våre unike kampanjemuligheter vil dere få tilgang til våre flere tusen nyhetsbrevabonnenter og nærmere 100 000 brukere av appen Mine Gavekort, i tillegg til alle besøkende på våre nettsider på iGive.no.

Ta kontakt med oss for å sette opp et møte.