Julegave til foreldre

Mange foreldre har allerede det de trenger og når spørsmålet om hva de ønsker seg til jul er blir ofte svaret det samme, vi har alt vi trenger. Hva med å gi et gavekort på noe foreldrene dine kan gjøre sammen?

En gave det ligger omtanke bak blir satt stor pris på. Send foreldrene dine på restaurant i Oslo, hotellopphold i på tradisjonsrike Hotel Alexandra i Loen eller på avslappende spatur til The Well utenfor Oslo

Personlig gave

Alle foreldre setter ekstra stor pris på gaver som er personlige og av omtanke. iGive har et stort utvalg av gavekort til en rekke ulike opplevelser, butikker og restauranter. Gi foreldrene dine en pause fra hverdagen og gi de en gave som de kan bruke sammen, enten det er shopping, hotellopphold eller en gastronomisk opplevelse.

For dem som ikke vet hva de ønsker seg

Vi har alle opplevd at våre foreldre ikke vet hva de ønsker seg til jul. Da er et gavekort fra iGive den perfekte løsningen på utfordringene i førjulstiden. Fordelen med gavekort er at det har lang holdbarhetstid og med iGive gavekort får de også kortet som app på mobilen, slik at de ikke mister det eller legger det bort i en skuff og glemmer det. Med gavekort trenger de ikke å ønske seg noe spesifikt, men heller kjøpe det de trenger, når de trenger det. iGive tilbyr gavekort på over 30 ulike kjøpesentre rundt i Norge og på mange spesifikke butikker. 

Send mor og far ut på tur

Sett ekstra pris på fine foreldre denne julen og gi dem et gavekort på en opplevelse som sent kommer til å glemme. Hva med en tur til ærverdige og tradisjonsrike Hotel Alexandra i Loen? Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser, og det hele er en opplevelse av fantastisk mat, velvære, natur og kultur de aldri kommer til å glemme. Her kan de slappe av sammen i hotellets spa-avdeling og badeanlegg eller gå på ulike turer i den nydelige naturen rundt hotellet. Som en ekstra krone på verket kan de ta Loen Skylift opp til Hoven restaurant og spise en finere middag med panoramautsikt over fjorden.

Hvis Hotel Alexandra blir litt for langt unna, kan en velværeweekend på The Well utenfor Oslo være en god idé. Skjem bort mamma og pappa med en luksusdag på spa.

iGIve tilbyr også gavekort mange ulike restauranter og matopplevelser. Hvem blir ikke glad av å få spandert en bedre middag i julegave, som man også kan velge helt selv når man vil benytte?