Gi en opplevelse i gave

Gi bort den perfekte gaven med en opplevelse til den som har alt. iGive.no tilbyr gavekort på opplevelser i samarbeid med Hotel Alexandra i Loen, det eksklusive spaet The Well og bowling over hele Norge hos Lucky Bowl.

Det finnes en rekke gode grunner til å gi en opplevelse i gave. Opplevelser gir oss et avbrekk fra en travel hverdag, en følelse av lykke og mestring. Det er noe man kan gjøre sammen med de man er glad i og skape minner for livet. I mange tilfeller er det også mer miljøvennlig enn for eksempel en tilfeldig gjenstand som vedkommende kanskje hverken ønsker seg eller har behov for. Dersom du ønsker du å sette pris på noen med en minneverdig og kreativ gave, burde din neste gave være en opplevelse.

Gi bort en hotellovernatting til venner i småbarnsperioden, et spaopphold til en som fortjener en avbrekk eller gavekort på bowling til noen som fortjener litt moro.

Et avbrekk fra hverdagen med et gavekort på hotellopphold på Hotel Alexandra

Hotel Alexandra er et familiedrevet og tradisjonsrikt hotell i Stryn som åpnet dørene sine så tidlig som 1884, og har tatt imot gjester fra fjern og nær siden den gang. Med sin 135 år lange drift er et opphold her midt i blinken for historieinteresserte. Hotellet er plassert i en fjord, omgitt av stupbratte fjell og er kjent for sitt personlige preg og gode atmosfære.

Gi friluftsliv i gave

Med naturen rett utenfor hotelldøra er et gavekort på et opphold på Hotel Alexandra den perfekte gaven til noen som er glad i friluftsliv. Loen er et naturskjønt område i Stryn med utallige friluftsaktiviteter både høyt og lavt. Rett bak hotellet finner du for eksempel klatreruta Via Ferrata Loen, som tar deg med til toppen av Hoven på 1011 moh. med spektakulær utsikt over Lodalen, Skåla og fjellheimen mot Jostedalsbreen. Ønsker du naturopplevelsen, men ikke klatreturen kan du ta en pendelbane med Loen Skylift opp til Hoven. I tillegg er det muligheter for en 120 meter lang zipline over Gjølmunna. Kjøper du et Hotel Alexandra gavekort hos oss, kan det i tillegg til hotelloppholdet også brukes på Hotell Loen, Loen Skylift, Hoven Restaurant og Loen Active. Høres dette ut som den perfekte gave til noen du er glad i? Her kan du kjøpe gavekort på Hotel Alexandra.

Skjem bort noen du er glad i med et gavekort på The Well

Alle fortjener et avbrekk en gang i blant, og hva er vel bedre enn et gavekort på spa? The Well er nordens største spa-anlegg, og ligger på Kolbotn utenfor Oslo. The Well har egne busser som kjører tur-retur Oslo, som gjør det enkelt også for turister å komme seg frem og tilbake.

På The Well finner du et bredt utvalg behandlinger, basseng, kulper, dusjer, bastuer og dampbad. Et gavekort på spa er gaven til den som allerede har alt, eller til en person som trenger en pause fra hverdagens kjas og mas.

Gavekort på bowling passer for alle!

Et gavekort på Lucky Bowl passer både små og store, vennegjenger og familier. Lucky Bowl finner du 14 forskjellige steder over hele landet. I «New York-style»-restaurantene kan man nyte hjemmelagde hamburgere med tilbehør, småretter, milkshake og annen drikke.

Gavekort på Lucky Bowl kan brukes på alle 14 avdelinger, og kan kjøpes her.

Gavekortet du aldri glemmer

Det er en kjent historie at gavekort blir liggende i lommebøker, skuffer eller mistet. Vi ønsker at gavekortene som blir gitt i gave blir brukt. Gavekortene fra iGive er lett tilgjengelig både i nettleser og i vår egen app. På iGive Gavekort-appen kan du blant annet aktivere kortet ditt, sjekke saldo og utløpsdato. Nå har du full kontroll, og du vil ikke glemme eller miste gavekortet ditt igjen.

iGive tilbyr mange spennende gavekort på opplevelser. Sjekk ut opplevelsesgavene her!