Julegaver til de minste

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal kjøpe til de minste medlemmene av familien. Har du lyst til å kjøpe en gave som du vet treffer blink? La barna selv få bestemme hva de skal få i julegave med iGive gavekort.

Harde eller myke pakker?

Det er ingen hemmelighet at de fleste barn foretrekker harde pakker. Det betyr som oftest leketøy eller noe annet morsomt, i stedet for praktisk tøy som noen onkler og tanter kan finne på å kjøpe. Et godt forslag er å kjøpe et gavekort på en lekebutikk, så kan du og barna dra sammen og finne den perfekte julegaven. Da blir du garantert en favoritt i familien. iGive har gavekort på leketøysbutikken Ringo som har et stort utvalg av brettspill, Lego, inneleker og uteleker til barn.

Hvis du ikke ønsker å kjøpe gavekort fra en spesifikk butikk, så kan gavekort på et helt kjøpesenter være en god idé. Da blir valgmulighetene uendelig og barna kan velge helt selv om de vil ha en myk eller hard pakke. iGive har gavekort på over 30 ulike kjøpesenter rundt i Norge. 

Hva med et gavekort på en opplevelse?

iGive kan tilby flere gavekort på opplevelser som er gøy for både store og små. Hva med å gi de minste et gavekort på en morsom kveld med bowling og burger på Lucky Bowl? De har avdelinger over store deler av landet. Det blir garantert en hyggelig kveld for både voksne og barn.

Eller kanskje et gavekort på en tur ut av byen og til tradisjonsrike Hotel Alexandra i Loen? Her er det massevis av aktiviteter for både store og små. Hotellet har en stor aktivitetsavdeling med biljard, snooker, air-hockey og fussball – for å nevne noen. Rett utenfor hotellet er det enda flere spennende aktiviteter som for eksempel en 120 meter zipline over Gjølmunna, klatrestien Via Ferrata som er 750 meter over havet, skiturer hele året, fiskemuligheter i flott natur og Loen Skylift pendelbane opp til Hoven på 1011 meter over havet. Et iGive gavekort på Hotel Alexandra kan brukes på alle nevnte aktivitetene, pluss noen flere!

Få full kontroll med iGive-appen

Vi i iGive har jobbet lenge med gavekort og vet at fysiske kort ofte kan bli glemt eller borte. Det har vi løst ved å lage en app og hjemmeside som gir deg full kontroll over alle dine gavekort. Her kan du aktivere kortet ditt, sjekke saldo og utløpsdato og sjekke hvor kortet har blitt brukt.