Gavetips til farsdagen

Nå er det snart farsdag, og tradisjonen tro benytter vi anledningen til å gjøre litt ekstra stas på pappa. Dette innebærer gjerne å overraske med en liten gave, men å kjøpe en oppmerksomhet til pappa kan være vanskeligere enn det høres ut. Vi har den perfekte gaven, som vil glede enhver pappa på farsdagen.

Gi pappa et gavekort på farsdagen

Ofte kan det virke som om pappa har det meste, men en farsdagsgave trenger faktisk ikke være så komplisert. Det viktigste er jo å vise pappa at vi setter pris på han. Gled pappa med et gavekort, så får han den perfekte anledning til å kjøpe seg noe han trenger; – eller strengt tatt ikke trenger. Glad blir han uansett!

Gavekortet fra iGive kan pappa enkelt oppbevare på mobilen, med iGive Gavekort-appen. Appen kan blant annet sende varsel når kortet er i ferd med å utløpe, slik at pappa husker å bruke det før det er for sent.

iGive har gavekortet pappa vil like

Uansett hva pappa liker, har vi et gavekort som vil passe for han. Mange fedre er glad i bruke tid på å fikse på hus og hage. Med et gavekort på Byggmakker eller Maxbo kan pappa kjøpe seg et nytt leketøy til hjemmet.

Eller hva med et gavekort på det lokale kjøpesenteret? Hos iGive får du kjøpt gavekort på et utvalg sentre over hele landet. Kjøpesentre samler det aller meste under ett tak, så her kan vi garantere at pappa vil finne noe han har lyst på.

En opplevelse til pappaen som har alt

La pappa kombinere sine interesser med å bruke tid med noen han er glad i. Gled en matinteressert pappa med et gavekort på Mathallen Oslo. Da kan han sette av en ettermiddag til å finne ny inspirasjon i spennende omgivelser. Ønsker du å tenke nytt, kjøper du et gavekort på Oslobukta. Hit kan pappa invitere med seg mamma på kunstutstilling, etterfulgt av en romantisk middag.

Vi har mange ulike gavekort til farsdagen. Se fullstendig oversikt her.