Den perfekte julegaven

Julen er en av våre mest elskede høytider. I vintermørket samles familie og venner rundt et bord dekket med god mat og levende lys. For de alle fleste er også julegavene en stor del av julefeiringen, men det er ikke alltid like lett å vite hva familie og venner ønsker seg.

Å gi den perfekte julegaven til en man er glad i kan være den største glede, men hvis man er usikker på hva man skal gi kan det være en stressende del av juleforberedelsene. Er du en av dem som står fast og er usikker på hva du skal gi til jul? Gi et gavekort og gi bort noe alle blir glade for, men ingen vet at de ønsker seg!

Julegaven man ikke vet man ønsker seg

Det er ikke lett å vite hva man skal gi til jul til den som allerede har alt. Et gavekort er den perfekte løsningen på utfordringene i førjulstida!

Julen er den perfekte anledning til å gi bort en opplevelse og til å sette av tid til hverandre i hverdagen! Hva med å gi et gavekort på tradisjonsrike Hotel Alexandra som ligger vakkert til i Stryn i Nordfjord? Eller på fantastiske og moderne The Well, Nordens største spa- og velværeanlegg? Her kan man nyte god mat i avslappende omgivelser på Kolbotn, like utenfor Oslo.

Et vakkert smykke er også noe alle ønsker seg til jul, men det er ikke så lett å vite akkurat hvilket smykke som passer best. Gi heller bort et gavekort på David-Andersen eller Gullfunn så kan en søster eller venninne selv velge ut sitt favorittsmykke.

Et gavekort for alle

iGive forhandler gavekort fra en rekke forretninger, kjøpesentre og opplevelser. Hva med å gi et gavekort på et av landets mange lokale og trivelige nærsentre? Det er ikke alltid man trenger å reise så langt for å finne akkurat det man ønsker seg. De lokale kjøpesentrene har ofte et bred og variert utvalg. Her finner man alt fra de store, kjente merkevarekjedene til de små, lokale forretningene med helt unikt utvalg. Hos iGive får du blant annet gavekort på en rekke nærsentre rundt omkring i Norge.

iGive Gavekort rett på mobilen

Er du redd for at gavekortet skal forsvinne eller glemmes og bli liggende ubrukt til det har gått ut på dato? Med iGive Gavekort trenger du ikke lenger bekymre deg for dette! Nå kan du gi bort et gavekort som mottakeren kan ha på mobilen og på den måten være sikker på at det verken blir mistet eller glemt.

Her finner du en oversikt over alle gavekortene som kan kjøpes hos iGive!