Julegave til besteforeldre

Besteforeldre har som regel det de trenger og det kan ofte bli vanskelig å finne på noe nytt. Hva med å gi et gavekort på noe bestemor og bestefar kan gjøre sammen eller noe som du kan gjøre sammen med besteforeldrene dine?

Kvalitetstid med bestemor og bestefar

Julegaver det ligger omtanke bak blir alltid satt pris på. Har du besteforeldre som har alt? Tenk så hyggelig det vil være å spandere en middag på en fin restaurant med bestemor og bestefar. Da får dere kvalitetstid sammen, uten mobiler og skjermer – bare den gode samtalen og god mat og drikke. iGive tilbyr gavekort på flere spennende restauranter som du kan gi til dine besteforeldre. Fordelen med et gavekort fra iGive er at det varer i 2 år, noe som gir dere friheten til å velge den datoen som passer dere best.

Er bestemor og bestefar interessert i historie, kultur og vakker natur? Gi dem et hotellopphold tradisjonsrike og familiedrevne Hotel Alexandra i Loen. Hotellet ble åpnet i 1884 og har tatt imot gjester fra fjern og nær siden den gang. De kan tilby badeanlegg, spa-område, aktivitetsavdeling, i tillegg til fantastiske tur- og fiskemuligheter.

Vet du hva de liker, men ikke hva de trenger?

Det er ikke et problem med iGive gavekort! Vi har gavekort på over 30 ulike kjøpesenter rundt i Norge og opptil flere spesifikke butikker. Kanskje bestemor og bestefar har en hage som de liker å jobbe i? Kanskje et gavekort på Hageland eller Felleskjøpet er en god idé. Dersom besteforeldrene dine er glad i å lage mat til familien og seg selv kan gavekort på blant annet Mathallen, hvor de kan finne spennende råvarer og spise god mat sammen. iGive tilbyr også gavekort på Traktøren og Glasmagasinet som har et stort utvalg av utstyr til kjøkken og spisestue.

Alltid oversikt med iGive-appen

Besteforeldre kan innimellom være bitte litt glemsk. Med iGive gavekort trenger du ikke bekymre deg for at kortet blir borte eller glemt i en skuff. Da har du alltid kortet med deg på mobilen, i tillegg til at du har oversikt over hvor mange penger som er igjen og hvor kortet har blitt brukt. Du kan i tillegg aktivere kortet via app eller nettleser.