Gi en gave som garantert gleder

Gavekort er den perfekte gaven om du ønsker en gave som helt sikkert vil bli satt pris på.

Full valgfrihet, og allikevel personlig

Hvor mange ganger har du ikke selv fått en gave som havnet rett i en skuff og aldri ble brukt. Gjør gaven treffende og personlig, uten å måtte spørre noen hva de ønsker seg først. Det er mye morsommere å gi en gave som ikke er forventet. Og selvfølgelig morsommere å få også, så lenge det er noe man har bruk for. 

Finn den perfekte gaven

Velg fra mange av norges sterkeste merkevarer innen de fleste produktkategorier. Om du ikke finner en knapp for «Kjøp gavekort» inne på siden til leverandøren, betyr dette at du trenger et tomt gavekort, som kan hentes i en av deres butikker, før du kan fylle opp gavekortet ved å klikke på «Fyll opp».

Umiddelbar levering

Med mindre du bestiller flere enn 20 gavekort i samme bestilling, eller er en bedrift som ønsker å betale med faktura, vil gavekortene du bestiller bli levert umiddelbart på en link du blir videresendt til etter betaling. Denne linken vil også bli sendt deg sammen med kvittering på e-post.

Videresend slik du ønsker

Du velger selv om du ønsker et utskriftsvennlig gavekort sendt til din e-post, eller om du ønsker å videresende en hentekode mottaker bruker for å lagre gavekortet i appen Mine Gavekort direkte til ønsket mottaker via sms. Ved større bestillinger kan hentekoder sendes som en liste til din e-post.

Det var enkelt å finne en passende gave blant iGive sitt store utvalg av gavekort. Jeg likte spesielt godt at jeg kunne sende gavekortet direkte til mottakers mobiltelefon med sms.

Cecilie Carlsen Tønsberg

Med appen til iGive har jeg alltid gavekortene mine med meg. Da slipper jeg å bekymre meg for at gavekortene blir borte eller går ut på dato før jeg får brukt dem.

Bjørn Eriksen Kolbotn

Liker at man selv kan velge design og skrive en personlig hilsen som følger gavekortet. Og veldig kjekt at gavekortet kan skrives ut og brettes til et gratulasjonskort.

Malin Østensen Drammen

iGive – Størst i Norge på gavekort

16 tusen
Aktive brukersteder
2 mill
Aktive gavekort
352 mill
Saldo på gavekort i NOK