Den ideelle gaven til brudeparet

Bryllup er dagen der vi feirer kjærligheten. Dette er en av de lykkeligste dagene i parets liv, og selvfølgelig ønsker man som gjest å bidra til at dagen blir best mulig. Er det vanskelig å vite hva du skal gi brudeparet på den store dagen? Vi har gaven som gleder ethvert brudepar.

Gi et gavekort i bryllupsgave

Gi brudeparet et gavekort i bryllupsgave. Da får de selv velge akkurat hva de vil ha, slik at du garantert gir dem noe som faller i smak. Med et gavekort gjør det heller ingenting om paret får det samme fra andre gjester. Det lar dem bare velge seg noe enda finere.

Etter et bryllup sitter brudeparet gjerne igjen med en rekke gaver. Da er det greit at gavekortet fra iGive kan oppbevares på mobilen, så glemmer man det ikke og har det lett tilgjengelig når man ønsker å ta det i bruk.

Noe til hjemmet

Mange brudepar er godt i gang med å skape seg et hjem sammen, og dette blir fort kostbart. Samtidig vet man gjerne best selv hva som passer inn i eget hjem. Ved å gi brudeparet et gavekort, gir du dem friheten til å kjøpe akkurat det de trenger eller har aller mest lyst på. Vi er sikre på at paret vil finne noe de liker på GlasmagasinetTraktøren eller EGER Oslo, for å nevne noen.

Ønsker du å gi et kunstverk til brudeparet? Med et gavekort på Oslobukta kan de velge sitt favorittverk fra et av senterets gallerier.

Gi brudeparet tid til hverandre

Vær original og gi brudeparet en anledning til å bruke tid sammen. Det er viktig å sette av tid til hverandre slik at kjærligheten får fortsette og blomstre, spesielt når hverdagen etter hvert innhenter de nygifte.

Med et gavekort lar du brudeparet selv finne en anledning som passer. iGive lar deg gi bort alt fra en helaften med god mat og drikke på Mathallen Oslo, til en romantisk dag på spa eller en weekend sammen i vakre omgivelser på Hotel Alexandra i Stryn.

Se fullstendig oversikt over potensielle gavekort til brudeparet her.