EGER

Leter du etter den perfekte gaven til en spesiell person? Gi en eksklusiv shoppingopplevelse til noen du er glad i, med et gavekort på EGER.

Inspirerende varemagasin i Oslo sentrum

EGER er et inspirerende varemagasin, som ligger midt i Oslo sentrum. På EGER finnes unike butikker og over 300 eksklusive varemerker, hovedsakelig innen mote og livsstil. Senteret byr på delikate serveringssteder og gode handleopplevelser, og er et spennende sted å tilbringe en ettermiddag.

EGER tilbyr også en personal shopper-tjeneste, der kundene kan få faglig veiledning av en profesjonell stylist.

Gavekort ifra EGER

Til den som fortjener en ekstra oppmerksomhet

EGER er senteret for den kvalitetsbevisste. Gi et gavekort fra EGER til noen som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Hvorfor ikke gi et gavekort i bryllupsgave eller til konfirmanten på den store dagen? På EGER vil alle finne noe som passer for dem.

Et gavekort på EGER er også den perfekte gaven til en god venninne eller til kjæresten på Valentines Day. La en du er glad i unne seg en eksklusiv shoppingopplevelse.

Gavekort på mobilen

Med iGive har du alltid kontroll på dine gavekort. Kortet kan enkelt registreres på din mobiltelefon, slik at du har det med deg overalt. Med den smarte mobilappen sjekker du saldo og blir varslet når et av dine gavekort snart utløper. Dermed ligger alt til rette for at ditt gavekort brukes opp før det er for sent.

Om gavekort fra EGER

Kortet kan benyttes i hele varemagasinet EGER, med unntak av Eger Restaurant & Bar, Steam Kaffebar, Nespresso og midlertidige pop-up butikker.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker
Juice
3Trinn Fashion
Ark Bokhandel
Follestad

 

Gevir
Høyer
Heaven Scent
Sandro
Maje

Run & Relax
Studio G12
Zadig & Voltaire
Jane Kønig