Dette kjøper du til konfirmanten

Det nærmer seg konfirmasjonssesong! Invitasjonene er mottatt, dagene er holdt av og alt som mangler er å finne ut hva du skal gi konfirmanten på den store dagen. Det er ikke alltid like enkelt. Konfirmasjonen er en stor dag for den unge som nå trer inn i de voksnes rekker. Legg et gavekort på gavebordet, og du er sikker på at du gjør ditt for at konfirmanten skal bli fornøyd.

Et gavekort er den ideelle konfirmasjonsgaven

Å gi konfirmanten et gavekort føles gjerne litt mer personlig enn å gi penger. Samtidig gir du fremdeles konfirmanten friheten til å kjøpe seg akkurat det han eller hun ønsker seg. Enten du ikke vet helt hva du skal kjøpe eller vil gi et bidrag til noe litt dyrere, vet du at et gavekort vil mottas med glede.

Dagens ungdom er vant til å ha det meste på mobilen. Der kan de også oppbevare sine iGive Gavekort. Dermed har de alltid gavekortet med seg når de er på farten, og husker på å få brukt det før det er for sent.

En gave som passer konfirmantens stil

I konfirmasjonsalder begynner mange unge å finne sin egen stil. Et gavekort som lar konfirmanten utvide garderoben med noe ordentlig fint, er som regel en vinner. Hos iGive får du gavekort fra EGER OsloSteen og StrømNorwegian Outlet og mange flere.

De fleste ønsker å gi konfirmanten noe ekstra fint, som han eller hun kan forbinde med konfirmasjonen sin i lang tid etterpå. Da er et tidløst smykke perfekt. Vil du være sikker på at du gir bort et smykke som blir brukt, kjøper du gavekort på Gullfunn eller David-Andersen.

Et gavekort for enhver smak

Hos iGive finner du et bredt spekter av gavekort. Det betyr at vi har en passende gave, enten konfirmanten bruker mye tid på hest eller er en ivrig hobbyfotograf. Vil du heller at konfirmanten skal få unne seg en spesiell opplevelse? Da passer kanskje et gavekort på The Well eller Oslo Hudpleieklinikk perfekt.

Er du rett og slett usikker på hva konfirmanten liker, formidler vi gavekort på kjøpesentre over hele landet. Kjøp et på konfirmantens lokale senter, og vi er sikre på at han eller hun vil finne seg noe fint.