Julegave til henne

Skal du kjøpe julegave til samboer, lillesøster eller din kjære mor? Kanskje du har en god venninne eller en snill bestemor som fortjener en fin oppmerksomhet? Gavekort har vært en populær gave i mange år. Den lille konvolutten under juletreet assosieres med muligheter; muligheten til å velge og muligheten til å unne seg selv noe fint.

Den perfekte julegaven for den shoppingglade

Vi kjenner alle noen som aldri blir lei av å gå i butikker og jakte på de skjulte skattene. De får aldri nok sko i hyllen eller kåper i garderoben, og de finner alltid en anledning for å kjøpe en ny kjole. Mange ser på shopping som en form for egenpleie og terapi; derav det engelske uttrykket “retail therapy”.

Med et gavekort i lommeboken har hun en god unnskyldning til å fornye klesskapet, bytte ut den gamle vasen på stuebordet eller kjøpe den nye sykkelen hun har ønsket seg lenge. iGive tilbyr gavekort på alt fra populære kjedebutikker som Gant og Eger, til større shoppingarenaer som Oslobukta og Steen & Strøm.

Gi matentusiasten et gavekort på en gastronomisk opplevelse

Har du en kjæreste som digger å smake på de eksotiske rettene i Mathallen Oslo? Et gavekort på favorittrestauranten er en sikker vinner for den matglade og sosiale. Invitér med deg selv, så får dere tilbrakt litt etterlengtet kvalitetstid sammen!

Den ultimate gaven for luksusdyret

Er du lei av å massere konas skuldre eller har du en søster som fortjener en tur på spa etter en vanskelig periode? I en travel hverdag glemmer mange å sette av tid til egenpleie. Mange drømmer om en time på massasjebenken eller en dyptrensende ansiktsbehandling, men kommer aldri så langt at de bestiller time. Med et gavekort på The Well eller Oslo Hudpleieklinikk får hun en god unnskyldning til å ta en pust i bakken. Slike opplevelser huskes lenge!

iGive har julegaven til hun du vil glede

Med iGive gavekort er mulighetene mange. Se komplett oversikt over brukssteder her.