Julegavetips

Nå har den tiden på året kommet igjen. Det er på tide å begynne å tenke på julegaver. Gavekort fra iGive gjør julegavehandelen enkelt for deg – du kjøper gavekortet, så kan mottakeren selv bestemme hva det skal brukes på.

iGive tilbyr mange spennende typer gavekort, slik at du kan finne den perfekte gaven til de du er glad i. Lurer du på hva du skal gi i julegaver i år? Gi gavekort på kjøpesenter, aktiviteter og opplevelser!

Gi gavekort i julegave

Hvert eneste år stiller vi oss det samme spørsmålet: hva skal vi gi i julegave i år? Alle er forskjellige og ønsker seg ulike ting. Ofte tar julegaveshoppingen lang tid, og man må innom utallige butikker for å finne riktig gave til riktig person. Også må man alltid huske å ta med en byttelapp, fordi noen ganger bommer man jo litt og da er det greit at vedkommende som fikk gaven har mulighet til å bytte. Med iGive gavekort slipper du alt dette. Vi har mange ulike gavekort som du kan velge mellom, og de kan trygt kjøpes online. Når du gir et gavekort kan mottakeren selv bestemme hva de skal kjøpe. Hva er vel bedre enn å gi noen det de ønsker seg? Da er du som gir gavekortet sikker på at det faller i smak og blir brukt.

Opplevelser i et gavekort

Et gavekort trenger ikke å være på en spesifikk butikk. Hos iGive har vi gavekort på mange spennende opplevelser. Hva med et gavekort som inneholder nøkkelen til et drømmeopphold hos Hotel Alexandra i naturskjønne Loen? Dette gavekortet kan også brukes må mange opplevelser i området, slik som restaurantbesøk på Hoven 1011 meter over havet eller 120 meter lang zipline over Gjølmunna. Kanskje noen du kjenner trenger å senke skuldrene og slappe litt av. Da kan du jo kjøpe et gavekort på The Well spa i Sofiemyr utenfor Oslo eller Oslo Hudpleie/gavekort/oslo-hudpleieklinikk/klinikk. Hva med bowlingkveld til vennegjengen? Vi har gavekort på Lucky Bowl med haller på både øst-, vest- og Sørlandet. iGive har gavekortene som gir deg gode minner for livet.

Mat og drikke

Har du en matinteressert venn, familiemedlem eller samboer? Da er et gavekort på en matopplevelse en god idé. Vi har gavekort til flere ulike spisesteder som garantert vil falle i smak. Hvis du kjenner noen som er interessert i spennende mat eller eksklusive råvarer anbefaler vi et gavekort på Mathallen i Oslo. I tillegg kan vi tilby gavekort på råflotte Oslobukta, like ved havet og operabygget, og på Steen & Strøm som har en mathall med et spennende utvalg av velsmakende mat fra alle verdenshjørner.

Gavekort på kjøpesentre over hele Norge

iGive har nærmere 30 forskjellige gavekort til ulike kjøpesentre rundt om i landet. Dette er den perfekte gave til de du kjenner som er umulig å kjøpe gave til. Hvis du kjøper er gavekort på et helt kjøpesenter, står mottakeren helt fritt til å kjøpe seg akkurat det de har lyst på eller trenger.

Butikker og merkevarer

Ofte vet du sånn omtrent hva du vil gi i gave, men er litt usikker på om det faller i smak. Da kan et gavekort på en spesifikk butikk være lurt. Kanskje du vil kjøpe et smykke til noen du er glad i, men du vet ikke helt hvilket smykke vedkommende kommer til å like. Da kan du jo kjøpe et iGive gavekort på Gullfunn. Du gir fortsatt et smykke i gave, men uten å måtte stresse med om det faller i smak. Det samme gjelder leker til barn, sportsutstyr, blomster eller kjøkkenredskaper.

Smarte løsninger med gavekort på vår iGive-app

Fysiske gavekort er lett å glemme og vanskelig å holde oversikt over hvor mange penger som er brukt. Derfor har vi i iGive utviklet en app som gir deg full kontroll over gavekortet. Du kan lett betale med gavekort, sjekke saldoen, se utløpsdatoen og se hvor eller på hvilke butikker du har brukt kortet. Har du ikke lyst til å laste ned appen? Alt dette kan også gjøres i hvilken som helst nettleser.