Valentinesgaven kjæresten vil elske

Nå nærmer det seg Valentines Day, en dag der kjærligheten står i fokus. Selv om du selvfølgelig skal vise at du setter pris på kjæresten hver dag, er det hyggelig med en dag der dere kan feire kjærligheten litt ekstra. Er du på jakt etter den perfekte gaven til din kjære? Vi har Valentinesgaven som kjæresten vil elske.

Tid sammen er den beste gaven

Lite blir mer verdsatt enn en anledning til å tilbringe tid sammen. Gir du kjæresten et gavekort på en opplevelse, gir du bort en gave dere begge vil nyte godt av. Vi har et gavekort som passer, uavhengig av budsjett og andre preferanser.

Med et gavekort på Oslobukta gir du også bort et løfte om en romantisk kveld med middag, og kanskje en kulturell adspredelse på et av Barcodes kunstgallerier. Et gavekort på The Well lar dere sette av en dag til å pleie kjærligheten i avslappende omgivelser. Eller hva med å overraske med et gavekort på Hotel Alexandra i vakre Loen? Her finnes noe for alle, enten dere er ute etter total avkobling eller spennende utendørsaktiviteter.

Ønsker du å gi kjæresten et smykke, men synes det er vanskelig å plukke ut det rette? Gi bort et gavekort på David Andersen eller Gullfunn. Oppfordre til en dag med shopping og god mat, der dere velger ut et vakkert smykke sammen, så blir gaven fort mer personlig.

Et gavekort for enhver smak

Synes du kjæresten fortjener å unne seg noe helt spesielt, har iGive gavekort for enhver smak. Gi din utkårede anledning til å sette av tid til seg selv, med et gavekort på Oslo Hudpleieklinikk. Fortjener hun å kjøpe seg noe fint? Da vil kanskje et gavekort på Steen og Strøm eller EGER Oslo falle i smak. For han som liker å snekre, kan et gavekort på Maxbo være et utradisjonelt, men spennende valg.

Gavekort på mobilen

Gavekortet fra iGive oppbevares enkelt på mobilen med iGive Gavekort-appen. Da glemmer dere ikke bort at dere har det, og får den etterlengtede kjærestetiden som dere fortjener.

Hos iGive finner du et bredt utvalg gavekort som vil falle i smak hos din kjære. Se fullstendig oversikt her.