Julegave til han

Hvert år kommer den samme gamle linja “Hva gir man til mannen som har alt?”. Svaret er ganske enkelt – du gir han et gavekort, selvfølgelig! Da kan han selv kjøpe akkurat det han har lyst til.

Hvert år kommer den samme gamle linja “Hva gir man til mannen som har alt?”. Svaret er ganske enkelt – du gir han et gavekort, selvfølgelig! Da kan han selv kjøpe akkurat det han har lyst til.

iGive kan tilby mange ulike gavekort på alt fra kjøpesentre, spesifikke merker og butikker, middager og spennende opplevelser. En gave til han, uansett om han er 10, 30, 50 eller 80 år gammel.

Er han glad i mat?

Da kan et gavekort på en gastronomisk opplevelse være en god idé. Hvis han er interessert i matlaging og spennende råvarer vil et gavekort på Mathallen Oslo garantert falle i smak. På Glasmagasinet og Traktøren kan han finne masse spennende kjøkkenutstyr. Hvis han er glad i kunst, en flott utsikt og en finere middag, så kan dere jo ta en tur på Munch museet og avslutte dagen med en middag i Oslobukta? Hvis du kjøper et gavekort på Steen og Strøm kan det brukes både på shopping og i kjøpesenterets utsøkte foodcourt. 

Er han glad i natur og friluftsliv? 

Hos iGive kan du kjøpe et gavekort på det tradisjonsrike og familiedrevne Hotel Alexandra i naturskjønne Loen. Dette gavekortet kan i tillegg til hotellopphold også brukes på ulike spennende aktiviteter i området. Alt fra zipline over Gjølmunna, klatrestien Via Ferrata Loen til spektakulære Hoven Restaurant på 1011 meter over havet. Dersom han er mer interessert i velvære og avslapping enn naturopplevelser kan vi tilby gavekort på både The Well og Oslo Hudpleieklinikk.

Er han glad i ting?

iGive har gavekort som dekker de fleste behov. Er han glad i håndverk, snekring og hagearbeid? Da kan du jo kjøpe gavekort på for eksempel MaxboFelleskjøpetHagelandByggmakker eller Montér, så kan han selv gå og plukke ut nøyaktig det han har lyst på eller trenger. 

Det kan jo tenkes at du absolutt ikke har peiling på hva du skal kjøpe i julegave, og da kan ofte det enkle være det beste. Kjøp et gavekort på et kjøpesenter, så kan han velge helt selv om han vil kjøpe smykker, blomster, sportsutstyr eller bare blåse hele gavekortet på god mat og drikke i kjøpesenterets mathall. iGive tilbyr gavekort på mange kjøpesenter over hele landet.

Aldri mist gavekortet med iGive-appen

Vi i iGive er fullstendig klar over at gavekort noen ganger blir glemt før de blir brukt. Kanskje det havnet bakerst i lommeboka eller i en skuff, og når man finner det igjen har utløpsdatoen gått ut. Det har vi gjort noe med. Med iGive gavekort har du full kontroll over kortet i iGive-appen og på nettsiden. Her kan du enkelt aktivere kortet, se saldo, se utløpsdatoen og sjekke hvor du har handlet.